POSLEDNJE UPOZORENJE ZA CRVENO-BELE: Evroliga kaznila Zvezdu sa 10.000 evra!
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Dokle više?

POSLEDNJE UPOZORENJE ZA CRVENO-BELE: Evroliga kaznila Zvezdu sa 10.000 evra!

Košarka -

Disciplinski sudija Evrolige kaznio je košarkaški klub Crvena zvezda sa 10.000 evra zbog nedoličnog ponašanja navijača tokom i po završetku utakmice sa Panatinaikosom i dobila je poslednje upozorenje da će "drastično biti kažnjena zbog konstantnog ponavljanja prekršaja" ulaska publike u teren.

Kako se navodi na sajtu Zvezde, klub je kažnjen po dva osnova. Novčanu kaznu od 3.000 evra Zvezda je dobila pošto su njeni navijači palili baklje posle utakmice sa Panatinaikosom 26. januara u Beogradu, kada su crveno-beli pobedili sa 72:66.

Novčanu kaznu od 7.000 evra, klub je dobio zbog bacanja upaljača i kovanica u teren tokom poslednje četvrtine i tajm-auta 70 sekundi pre kraja utakmice.

Klub je, takodje, dobio i poslednje upozorenje, da će drastično biti kažnjen zbog "konstantnog ponavljanja prekršaja", ulaska publike na teren po završetku utakmice u Evroligi.

"KK Crvena zvezda poslednji put apeluje na sve navijače i one koji će doći u petak na utakmicu protiv Efesa, da se primereno ponašaju i ne bacaju ništa u teren, jer klub više nije u stanju da plaća ogromne kazne zbog identičnih prekršaja", navodi se u saopštenju.

Takodje, Zvezda je upozorila da svaka nova kazna može dovesti do još teže kazne, a to je igranje utakmice Evrolige bez prisustva publike, ili u dvorani koja je udaljena 300 kilometara od Beograda i podsetila da je ove godine već platila kazne u iznosu od više od 20.000 evra.

Od četvrtka prodaja karata za utakmicu Zvezde i EfesaProdaja karata za utakmicu 21. kola Evrolige između košarkaša Crvene zvezde i Efesa počinje u četvrtak od 10 časova, saopštio je beogradski klub.Kako se navodi u današnjem saopštenju na klupskom sajtu, tek nekoliko hiljada karata prodavaće se u poslovnicama Eventima po nepromenjenim cenama. Ulaznica za tribinu košta 1.300 dinara, dok će se ulaznice za parter 4 i parter B prodavati po ceni od po 2.000 dinara.Ulaz u belu ložu košta 2.500 dinara, u plavu ložu 3.000, a u ložu 3.500 dinara.Iz Zvezde je saopšteno da interesovanje za utakmicu premašuje kapacitet dvorane "Aleksandar Nikolić" i apelovano je na navijače da poštuju bezbednosne protokole i da ne ubaciju predmete u teren, pošto je klub u više navrata dobio velike novčane kazne od Evrolige.Utakmica Zvezde i Efesa igra se u petak od 20.45.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track