RADONJIĆ SAVETUJE IGRAČE: Španci moraju da se neutrališu na svom terenu
Foto: Fonet

Crvena Zvezda ide u goste jakim Špancima

RADONJIĆ SAVETUJE IGRAČE: Španci moraju da se neutrališu na svom terenu

Košarka -
Valensija se nalazi u grupi ekipa koje se bore za mesto koje vodi u TOP 16 fazu i nisu bez šanse da se nađu u drugom krugu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno-bele očekuje izuzetno težak meč protiv Valensije u osmom kolu Evrolige, jer španski klub posebno dobro igra na domaćem terenu.

"Moramo da budemo dovoljno koncentrisani, prikažemo snagu, znanje i izdržljivost protiv raznovrsne igre Valensije. Oni znaju da koriste prednost domaćeg terena. Na njihovu čvrstinu moramo da odgovorimo istom merom, biće to 40 minuta teške borbe. Nadam se da ćemo biti dovoljno dobri da izdržimo celu utakmicu", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir.

Zvezda se nalazi na drugome mestu grupe D sa skorom 4-3, dok je Valensija poslednja sa dve pobede i pet poraza.

"Valensija se nalazi u grupi ekipa koje se bore za mesto koje vodi u TOP 16 fazu i nisu bez šanse da se nađu u drugom krugu. U prethodnim mečevima su pokazali veliku želju da dođu do cilja, pobedili su Galatasaraj i nagovestili bolju formu u odnosu na početak sezone", rekao je Radonjić

On je dodao da Stefan Jović neće igrati protiv Valensije, iako će putovati sa ekipom u Španiju.

"Nije spreman da igra u ovom trenutku i ne želimo da rizikujemo. Videcemo da li će biti spreman za meč protiv Metalca. Ostali su spremni i zdravi", poručio je Radonjić.

Utakmica Valensija - Crvena zvezda igra se u petak od 21 sat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track