RADONJIĆ NIJE ZABORAVIO PREMINULOG STRATEGA ZVEZDE: Pobeda za Aca Petrovića
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Reakcija

RADONJIĆ NIJE ZABORAVIO PREMINULOG STRATEGA ZVEZDE: Pobeda za Aca Petrovića

Košarka -
Dva kola pre kraja smo obezbedili Top 16 fazu što je zaista fantastično, veliki uspeh. Veoma smo radosni zbog toga, rekao je trener crveno - belih

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pobedu nad Valensijom u osmom kolu Grupe D Evrolige posvetio je pokojnom Aci Petroviću i dodaje da ga izuzetno raduje plasman u Top 16 fazu takmičenja. "Pobedu želim da posvetim Aci Petroviću, mom prijatelju i bivšem treneru Crvene zvezde. Dva kola pre kraja smo obezbedili Top 16 fazu što je zaista fantastično, veliki uspeh. Veoma smo radosni zbog toga", rekao je Radonjić na konferneciji za novinare posle meča.

Crvena zvezda je trijumfom nad Valensijom od 77:68 izborila plasman u Top 16 fazu takmičenja. "Nismo dobro počeli utakmicu, nismo bili koncentrisani, igrali smo meko u odbrani, imali smo mnogo izgubljenih lopti koje su bile proizvod naših grešaka. Nije izgledalo da će nakon toga sve biti drugačije, jer smo morali da pravimo potpunu stabilizaciju kako bismo mogli da pariramo Valensiji", kazao je on. Radonjić je pohvalio kako je ekipa odigrala u ključnim trenucima i čestitao im na plasmanu u Top 16 fazu Evrolige.

"Popravili smo odbranu, odigrali mnogo bolji u napadu. U drugom delu smo konstantno imali prednost i u trenucima na kraju meča, kada je bilo minus tri, dobro smo odigrali u odbrani, a i u napadu smo imali dobru realizaciju i mirno priveli meč kraju", kazao je on.

Zvezda posle osam odigranih utakmica zauzima drugo mesto u Grupi D sa pet trijumfa i tri poraza, dok je Valensija poslednja, šesta, sa dva trijumfa i šest poraza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja