RADONJIĆ POSLE ARMANIJA: Prvi put čujem da je Dženkins tužio klub!
Foto: Saša Pavlić

Iznenađen

RADONJIĆ POSLE ARMANIJA: Prvi put čujem da je Dženkins tužio klub!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Armani (83:70) u osmom kolu Evrolige i sada imaju polovičan učinak od 4 pobede i isto toliko poraza.

Trener Beograđana Dejan radonjić, posle meča je govorio o mnogo stvari, a pre svega je čestitao igračima na velikom naporu, koju su imali u poslednjih deset dana. "Čestitam igračima na pobedi, jer posle osam dana od kojih smo 5 putovali i igrali 3 meča na strani, a nije bilo jednostavno ne samo igrati već i sve ostalo. Pokazali smo karakter koji je građen. Hvala navijačima koji su nam pomogli da iscrpimo sve iz nas i savladamo velikog protivnika", rekao je Radonjić.

"Posle serije Armanija ušli u seriju poena i kontranapada stekli prednost. U nastavku smo imali 10 grešaka, ali uspeli da održimo prednost i savladamo izuzetnu napadačku ekipu. A raduje i naš napadački potencijal danas. Sada nas čekaju još tri ovakva ciklusa, pa plej-of. Ide zima, vrlo važan detalj, jer može se desiti da zbog vremena opet budemo van plana. Za sve nas je ovo novo. Teško jeste, ali želimo da budemo tu i borimo se sa problemima, koji imamo i mi i ostalih 15 timova." Trener Zvezde zna recept za napredak:

"Moramno biti dobri u odbrani, ali i napad je bio dobar i nadam se da će biti i dalje tako. O igračima, neću da govorim, ni o Voltersu, koji mora da se adaptira kroz utakmice. To je teško i za njega i za sve nas, ali to je što je, moramo imati kontinuitet timske igre i tako dizati i igrače." Radonjić je prokomentarisao i informaciju da su Čarls Dženkins i Boban Marjanović zbog dugovanja tužiliZvezdu arbitražnom sudu FIBA."Prvi put čujem, a sa Dženkinsom imam odličan odnos i to da li je on tužio klub sa nama nema veze", rekao je Radonjić, posle čega je portparol kluba Igro Vujičoin objasnio da je to stvare za FIBU, ali da se utvrdilo da ta slika nije tačna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track