RADONJIĆ POSLE CEDEVITE: Pobeda za Marka Ivkovića
Foto: Fonet

Reakcija

RADONJIĆ POSLE CEDEVITE: Pobeda za Marka Ivkovića

Košarka -
Tragedija koja se dogodila u Istanbulu na nas je ostavila ogroman trag, rekao je trener Crvene zvezde

Ni Dejanu Radonjiću, kao i igračima Zvezde nije bilo do slavlja zbog pobede nad Cedevitom (88:87) i činjenice da su nastavili pobednički niz u regionalnom košarkaškom takmičenju. I dalje su u taboru crveno-belih prisutni tuga i žalost zbog pogibije Marka Ivkovića, kome su učenici Dejana Radonjića i posvetili "tesnu" pobedu u Zagrebu. - Kao što je rekao Branko Lazić, ovu pobedu posvećujemo našem Marku. Tragedija koja se dogodila u Istanbulu na nas je ostavila ogroman trag. Došli smo iz Istanbula posle teške utakmice i dva produžetka i kad smo čuli da se to dogodilo, to je za nas bilo nešto o čemu smo, naravno, razmišljali ovih dana, tako da je utakmica s Cedevitom u neku ruku bila u drugom planu", rekao je Radonjić.

U teškim okolnostima po klub i tim, igrači Zvezde su smogli snage da odigraju meč na visokom nivou u većem delu utakmice i na kraju, uz malo sreće, upišu devetu pobedu u ligi.

"Pokušali smo se pripremiti što bolje možemo. Očekivao sam da će biti oscilacija i pokušao sam iskontrolisati događanja tokom utakmice da se naša nervoza smanji na najmanju moguću meru. Pobedili smo, ali sve je to u senci onoga što se desilo.", rekao je trener Crvene zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track