RADONJIĆ PRED MEČ U SKOPLJU: Ne razmišljamo o rekordu, bitna je dobra igra
Foto: Dado Djilas

Trener Zvezde očekuje težak duel

RADONJIĆ PRED MEČ U SKOPLJU: Ne razmišljamo o rekordu, bitna je dobra igra

Košarka -
Zvezda je izjednačila učinak Olimpije iz sezone 2001/2002, a eventualnim trijumfom u 13. kolu protiv MZT-a u Skoplju ušla bi u anale regionalnog takmičenja

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da nije opterećen rekordom Jadranske lige po broju uzastopnih pobeda i da je mnogo važnije da njegov tim nastavi sa dobrim igrama ove sezone.

Zvezda je izjednačila učinak Olimpije iz sezone 2001/2002, a eventualnim trijumfom u 13. kolu protiv MZT-a u Skoplju ušla bi u anale regionalnog takmičenja.

"Razmišljamo samo o tome da naš odnos prema igri i pristup utakmici budu na najvišem mogućem nivou, jer je to preduslov za osvajanje dva nova boda. To su naše jedine želje i ambicije. MZT je ekipa koja je napravila dosta promena od početka sezone u igračkom kadru, ali i u stručnom štabu. Pred naš meč angažovali su Predraga Samardžiskog koji će im doneti veliko iskustvo", rekao je Radonjić.

On je dodao da njegove igrače čeka izuzetno težak posao u Top16 fazi Evrolige, gde će im rivali biti Real Madrid, Makabi, Panatinaikos, Galatasaraj, Barselona, Žalgiris i Alba.

"Sve to su timovi koji imaju neuporedivo iskusnije igrače, daleko veće budžete i svake godine važe za glavne pretendente za plasman na Fajnal-for, a tako je i ove sezone. Ipak, želimo da trčimo sa šampionima, jer ćemo tako i mi naučiti da postanemo šampioni. Svaka utakmica u Top 16 fazi za naš mladi tim biće velika škola", zaključio je Radonjić.

Utakmica MZT - Crvena zvezda igra se sutra od 20.30 u Sportskom centru Jane Sandanski u Skoplju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track