Ranko Žeravica: Vujošević priča nekontrolisano!
Foto: Dragana Udovicic

Trener o prozivkama stratega Partizana

Ranko Žeravica: Vujošević priča nekontrolisano!

Košarka -
Ne zameram mu uvrede, shvatiće i on da je pogrešio što je onako govorio o meni, kaže legendarni košarkaški trener za Kurir

Košarkaški trener Ranko Žeravica smatra da je Duško Vujošević dao ishitrenu i nekontrolisanu izjavu na njegov račun i da veruje da će stručnjak crno-belih shvatiti da je pogrešio.Podsetimo, Vujošević je reagujući na Žeravičine kritike na račun igre Partizana rekao da ovaj treba dostojanstveno da ostari i da ne prihvata kritike od trenera koji ima manje titula od njega.- Vujoševića znam još od vremena kad je počeo da se bavi trenerskim poslom i siguran sam da će promeniti mišljenje, ako ne odmah, onda u skorije vreme. Smatram da je Dule dao ishitrenu i nekontrolisanu izjavu i ja mu ništa ne zameram. Imam pravo kao trener da iznesem mišljenje, a i dalje stojim pri stavu da je neverovatno da jedna ekipa promaši toliko slobodnih bacanja i postavi negativan rekord - kazao je Žeravica.Legenda srpske i svetske košarke ostao je dostojanstven i na Vujoševićeve komentare o njegovim godinama.- Izuzetno cenim njegove trenerske kvalitete i neću promeniti mišljenje o njemu zbog jedne izjave gde me je kritikovao. Stvarno ne vidim ništa loše u ono što sam rekao, niti je to bilo nešto zlonamerno sa moje strane. Svako ima pravo da razmišlja kako hoće.

Napao kolegu... Duško Vujošević
Napao kolegu... Duško Vujošević

Ranko Žeravica nije hteo da se previše osvrće na degradiranje od Vujoševića da ima mnogo putera na glavi.- Stvarno to nije moj način razgovora. Ponavljam, mislim da je dao jednu brzopletu izjavu. Ne znam o kakvom puteru na glavi je reč, ali i Dule ima pravo da kaže ono što misli. Ne uzrujavam se previše. Mislim da će brzo shvatiti da je pogrešio - zaključio je Žeravica.

PORUKA Nisam rekao da je bolestanRanko Žeravica je demantovao da je rekao da je Duško Vujošević bolestan i naveo je da to nije njegov manir.- Tako nešto nisam izjavio. Samo sam rekao da je neverovatno da jedan tim promaši toliko slobodnih bacanja. Nikome nisam rekao tako nešto i nisam čovek koji koristi takav rečnik - poručio je Žeravica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track