TEŠKE OPTUŽBE: Bobi nije igrao za Srbiju zbog Čovića, Dude i Miška Ražnatovića!
Foto: Dado Đilas

Uzdrmao košarkašku javnost

TEŠKE OPTUŽBE: Bobi nije igrao za Srbiju zbog Čovića, Dude i Miška Ražnatovića!

Košarka -
Interno znamo ko je učestvovao u tome - menadžer Miško Ražnatović, Dušan Ivković i Nebojša Čović - rekao je poznati trener Darko Jakoviljević

Srpski trener Dragan Jakovljević izneo je ozbiljne optužbe na račun prvog čoveka Zvezde Nebojše Čovića, bivšeg selektora Srbije Dušana Ivkovića i čuvenog košarkaškog menadžera Miška Ražnatovića - okrivio ih je za "slučaj Marjanović".

Reprezentacija Srbije nije uspela da na nedavno završenom Evropskom prvenstvu izbori plasman u Rio, a mnogi smatraju da bi sve bilo drugačije da je za Srbiju mogao da igra sjajni centar Boban Marjanović.

Podsetimo, zbog navodne povrede San Antonio je zabranio Marjanoviću da igra za reprezentaciju, a Jakovljević smatra da su u čitavu priču umešani Ivković, Ražnatović i Čović.

"Interno znamo ko je učestvovao u tome - menadžer Miško Ražnatović, Dušan Ivković i Nebojša Čović. Čović je podmetnuo trenera da kaže da je Bobi slomio nogu, a kod njega ni ptica ne može da prođe bez komande. Ražnatović je sve to "folirao" i pokrivao, jer otkud baš da on šalje slike sa štakom iz SAD. Treći čovek je Dušan Ivković koji ide sve protiv Đorđevića", rekao je Jakovljević za Sport.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track