UCENJIVANJE PORUKAMA: Đilase, zbog ljubavne afere ćeš najuriti selektorku Marinu!
Foto: Marina Lopičić, Saša Pavlić, A

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije na meti

UCENJIVANJE PORUKAMA: Đilase, zbog ljubavne afere ćeš najuriti selektorku Marinu!

Košarka -
Bivšem gradonačelniku juče pretili da će ga srušiti s mesta prvog čoveka KSS i nastaviti sa ucenama ukoliko da posao ocu Ane Dabović, igračice s kojom je bio u vezi, i otera Maljkovićevu

Nepoznate osobe juče su ucenjivale Dragana Ðilasa zbog najave da bi Marina Maljković mogla napustiti mesto selektora ženske košarkaške reprezentacije, saznaje Kurir!Kurir je juče pisao da Maljkovićeva želi da napusti selektorsko mesto zbog činjenice da neko iz Saveza gura Milana Dabovića (oca reprezentativki Milice i Ane) na poziciju selektora kadetkinja. Nakon ovih saznanja, naši novinari juče su došli saznali da je nekolicini čelnika Košarkaškog saveza Srbije poslat SMS u kojem se predsednik Saveza Dragan Ðilas ucenjuje optužbom da sabotira selektorku.Naime, u poruci u čiji smo posed došli Ðilas se optužuje da je zbog svoje „ljubavne veze sa Anom Dabović“ popustio pred zahtevima njenog oca i obećao mu mesto selektora kadetkinja. Pošiljalac je, takođe, zapretio da će medijima proslediti „pikantne detalje“ ljubavnog života Dragana Ðilasa i Ane Dabović, ali i započeti kampanju za njegovo rušenje u Savezu ako ne odustane od namere da zaposli Dabovića u KSS.

Sadržaj porukePoruka je poslata s broja telefona poznatog redakciji, koji je kasnije ugašen, a njen sadržaj prenosimo u celosti.- Vrh svake sportske karijere su Olimpijske igre. A Marina Maljković je dovedena u taj položaj da se odrekne sna svakog sportiste. Ðilas je zbog svoje ljubavne afere sa Anom Dabović morao da popusti i njenog tatu ubaci u naš košarkaški savez, prvo kao u mlađe selekcije, a evo sad puca i na prvi tim - stoji u poruci, u čijem nastavku piše sledeće:- A svi znamo ko je Milan Dabović. Uništio ekipu iz Smederevske Palanke, pa je Ðilas plaćao njegove dugove, pa je sa Pasićkom uništio Partizan, koji je sad u B ligi zbog njega. Pa onda evo ga sad u Vojvodini, gde je gospodinu Simanu bukvalno oteo ekipu, on kao trener koji održi po jedan trening mesečno i njegova ćerka predsednik, a Ðilas plaća sve - optužuje anonimni pošiljalac i na kraju zaključuje:

Koga je Dabović stvorio- Koje je on to igračice napravio? Pa napravio je svoje ćerke, ali u krevetu, a košarkaški su ih napravili drugi treneri. Neka gospodin Dabović ide na neko drugo mesto, a ne da nam ruši sve lepo što je Marina Maljković uradila. Svaka joj čast šta je sve istrpela od Ðilasa i Dabovića, kakvo šikaniranje i kakvo podmetanje. Stid i sram da vas bude, gospodine Ðilas, da zarad vaših ljubavnih interesa radite ovako.Vest da će Marina Maljković napustiti mesto selektora ženske košarkaške reprezentacije - koja je, u najmanju ruku, zabrinula sve ljubitelje sporta u Srbiji - mogla bi da razotkrije mnoge priče o zakulisnim radnjama u srpskoj košarci.Pod vođstvom Marine Maljković košarkašice Srbije postale su prvakinje Evrope i izborile se za plasman na Olimpijske igre, a pregovori na relaciji Savez - selektor traju već duže vreme. Kako saznajemo, selektorka je zadovoljna ponudom ugovora, ali navodno nema energije da nastavi sa ovim poslom.

Čekajući pregovoreMARINA IPAK ODBILA FRANCUSKUEpilog pregovora čelnika Košarkaškog saveza Srbije i Marine Maljković biće poznat tokom vikenda. U međuvremenu, moglo se čuti da je Maljkovićeva u pregovorima s Košarkaškim savezom Francuske, koji joj je navodno ponudio da preuzme vođenje njihove reprezentacije.Kako Kurir nezvanično saznaje, do tog dogovora neće doći, što donekle uvećava izglede da Maljkovićeva ostane selektor Srbije. Do tada, njen jedini sigurni angažman ostaće onaj u francuskom Lionu, za koji nastupa i kapiten reprezentacije Milica Dabović.

Kurir prvi otkrioLJUBAV BUKNULA U MOSKVIZa vezu Dragana Ðilasa (48) i Ane Dabović (26) javnost je saznala kad je Kurir ekskluzivno objavio fotografiju iz Moskve. Ðilas je u novembru 2013. otišao u posetu svojoj devojci, koja je igrala za Dinamo iz Moskve. Prethodno se o njihovoj vezi šuškalo tokom Evropskog prvenstva u Sloveniji (septembar 2013), kad su zajedno gledali većinu utakmica u dvorani Jesenice.

ČinjeniceMarina MaljkovićDatum rođenja: 26. septembar 1981.Mesto rođenja: BeogradTrenerska karijera: Ušće, Hemofarm, Partizan, LionNajveći uspesi: Šest titula prvaka države, četiri Kupa Srbije i dve Jadranske ligeReprezentacija: Četvrto mesto na EP u Francuskoj 2013, prvak Evrope ove godine u Mađarskoj i Rumuniji

KURIR VAM POKLANJA NARODNI LEKAR: Kada kašalj treba da vas brine?

U ovom broju lekari nam otkrivaju koje su vrste kašlja, koji su znaci za uzbunu kod raka pluća i kako se pravilno diše.

Mlada devojka će nam ispričati svoju priču kako izgleda život sa ekcemom, a roditeljima oftalmolozi poručuju - čuvajte vid svog deteta.

Urolog će objasniti da je rešiv problem o kome se najčešće ćuti: erektilna disfunkcija.

Pronađite prirodne recepte naših baka i pomoću prirodnih lekova zaustavite kašalj.

I ne zaboravite - nagrađujemo najoriginalnije lekovite recepte!

Saveti lekara, alternativne tehnike, lekoviti recepti i još mnogo korisnih informacija.

Ne propustite, svake subote uz dnevne novine Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track