UGASIO 56 SVEĆICA: Grobari na originalan način čestitali rođendan Vujoševiću
Foto: Beta

Časovi ljubavi

UGASIO 56 SVEĆICA: Grobari na originalan način čestitali rođendan Vujoševiću

Košarka -
Neraskidiva veza između trenera košarkaša i predsednika Sportskog društva Partizan sa navijačima tog kluba potvrđena i na Vujoševićev rođendan

Duško Vujošević je u utorak proslavio 56. rođendan.

Koliko je trener Košarkaškog kluba i predsednik Sportskog društva Partizan cenjen među navijačima tog kluba, izlišno je govoriti. Zato ne čudi što su mu sa svih strana stizale rođendanske čestitke.

Svakako najlepši poklon stigao mu je u vidu Džoša Akojana, sa kojim je postignut dogovor o saradnji, čime je rešen gorući problem plejmejkera.

Međutim, verovatno najdražu čestitku Vujošević je dobio preko Fejsbuka od grupe "Grobarski Trash Romantizam Klinci". Postavili su zanimljivu fotomontažu sa jasnom aluzijom, a sliku su obogatili tekstom sledeće sadržine:

"Nikada nisu znali sa njim, i nikada im nije bilo previše jasno iz kog će rukava šta izvući. I da li mu je uopšte nešto preostalo. I mada su neumorno pokušavali da euforijom i pesmom pokriju strah, uvek im je u tačno jednom, na prvi pogled često beznačajnom, momentu vremena postajalo jasno da počinje kraj, a da je sve do sada bila samo nevažna igra. Obično negde s početka proleća. I obično svake godine. Decenije. Dule, srećan rođendan".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track