(VIDEO) BERTANSU JE POSLE PARTIZANA SVE LAKO: Popovićevo ludilo je ništa naspram Vujoševićevog!
Foto: Beta

Letonac iskren

(VIDEO) BERTANSU JE POSLE PARTIZANA SVE LAKO: Popovićevo ludilo je ništa naspram Vujoševićevog!

Košarka -

Nekadašnji košarkaš Partizana Davis Bertans je već na samom početku NBA karijere pobrao mnogo simpatija u Sjedinjenim Američkim Državama.

Novi igrač San Antonio Sparsa se mučio sa povredama, ali je dobio poverenje trenera Grega Popovića. - Dečko je imao dve uzastopne povrede ligamenata kolena, praktično se oporavljao nekoliko godina. Ali videli smo na nekoliko utakmica da je zdrav, da radi upravo ono što smo i očekivali kada smo ga draftovali - rekao je Popović dodao:

- Možda fizički nije na nivou koji smo očekivali, ali njegova brzina i pokretljivost su mnogo bolji nego što to izgleda kada ga gledate na snimcima. Uvek je impresionirao ljude koji su ga pratili prethodnih godina. Bertans je u intervjuu za američke medije pričao i o danima u Beogradu i dodao da su njegov napredak usporile povrede kolena koje je imao 2013, odnosno 2015. godine.- Bio je dugo put ispred mene dok nisam stigao ovde. Prošao sam kroz neke teške povrede, imao sam i veoma teškog trenera u Srbiji. Kada sve sagledam, mislim da su mi dve najteže sezone bile u Srbiji. Nisam siguran da sam ikada trenirao toliko u životu kao tada. To mi je mnogo pomoglo u karijeri.

- Iskreno, ako mislite da je Pop ponekad poludi, to nije toliko ni loše kao kod Vujoševića. Naravno, ne želim da ga dovedem u tu najgoru fazu, ne želim da ga ljutim, ali sam prolazio kroz slične situacije ranije. Pa, kada trener Popović i viče na mene, znam da je iz dobre namere, da želi najbilje od mene - rekao je Bertans.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track