(VIDEO) IMA NADE Košarkaš Denvera otvorio dušu: Evo šta Nikola Jokić kaže o igranju za Srbiju na EP
Foto: Profimedia

"Orlovi" u problemu uoči Evrobasketa

(VIDEO) IMA NADE Košarkaš Denvera otvorio dušu: Evo šta Nikola Jokić kaže o igranju za Srbiju na EP

Košarka -

Košarkaš Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić izjavio da još nije odlučio da li će igrati za nacionalni tim na Evropskom prvenstvu.

Jokić je blistao ove sezone sa Denverom, ali Nagetsi nisu uspeli da izbore plasman u plej-of. Njegov menadžer Miško Ražnatović izjavio da Denver neće dozvoli Jokiću da igra na EP."Želim da se odmorim i jedva čekam da dođem kući, opustim se i uživam sa porodicom. Naravno da ću raditi na sebi i održavati formu za izazove koji me čekaju. Kondicioni trener Denvera Felipe Ajhenberger pridružiće mi se u Srbiji ovog leta na dve nedelje, možda i više, pa ću se u avgustu vratiti u Kolorado... U stvari, ne znam još uvek zbog nacionalnog tima moje zemlje, moram dobro da razmislim o svemu. Videćemo...", rekao je Jokić u razgovoru sa novinarima u Denveru.Nikola Jokić je u ovoj sezoni prosečno beležio 16,7 poena uz 9,7 skokova i 4,9 asistencija po utakmici.

Jokić je prošle godine bio jedan od najzaslužnijih što je Srbija, prvo izborila plasman na Olimpijske igre, a potom u Riju osvojila srebrnu medalju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Deset činjenica koje niste znali o Nikoli Jokiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track