Blistava partija Srbina

(VIDEO) KALINIĆ ZA KURIR: O ovom finalu razmišljam već godinu dana

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Kalinić odigrao je sjajno u polufinalu Fajnal fora Evrolige u kome je Fenerbahče savladao Real Madrid.

"Duga sezona, 30 i neka utakmica samo u Evroligi. Zaista je bilo teško, ali nismo završili, ostala je još jedna utakmica koju čekamo od prošlog finala. Razmišljamo o tome svakog dana. Želimo da uzmemo titulu, na 40 minuta smo od toga", počeo je Kalinić priču za Kurir i dodao:"Ako ovako odigramo u nedelju, smeši nam se dobar rezultat".

Kalinić je ubacio 14 poena, imao i šest skokova... Fener je igrao timski, dok se Real oslanjao na individualni kvalitet - Ljulj je dao čak 28 poena, a Kerol 21."Nije nam bilo u planu da Ljulj da toliko poena. Kad smo videli da ga krenulo, pustili smo ga da pogađa, a probali da odsečemo druge".

Nekadašnji košarkaš Zvezde je odigrao jednu od najboljih partija u dresu Fenera."Volim da radim sve na terenu, da se petljam u sve pomalo. Nekim trenerima se to ne sviđa"...

Priznaje da je očekivao CSKA u finalu.

"Nisam video kraj prve polufinalne utakmice. CSKA je fenomenalan tim, Teo igra tamo, pa mi je zbog toga žao, ali Olimpijakos je pokazao kakvo srce ima. Pokazalo se da se ne igra sa parama i imenima, nego sa onim što imaš u sebi".

Srpski reprezentativac je apostrofirao da Istanbul živi za titulu prvaka Evrope..."Svi ovde to čekaju", završio je Nikola Kalinić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track