Slavlje crveno-belih iz Pireja

(VIDEO) MILUTINOV ZA KURIR: Srpski košarkaš otkrio kako je Olimpijakos napravio veliki preokret

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Milutinov se sa Olimpijakosom domogao finala Fajnal fora Evrolige u Istanbula posle pobede u polufinalu nad CSKA.

Crveno-beli iz Pireja su napravili veliki preokret, jer su Teodosić i drugovi imali dvocifrene prednosti tokom druge i treće četvrtine.

"Jedna od odlika ovog tima je da se nikada ne predajemo. Ne posustajemo ni kada smo na minus 15 ili 20. Uvek se borimo do poslednjeg trenutka, tako smo i danas pokazali kakav karakter imamo", rekao je Milutinov za Kurir.

Osvrnuo se Milutinov i na pogotke saigrača u poslednjim trenucima četvrtina, koji su značili mnogo na psihološkom planu.

"Dosta trojki ušlo u poslednjim sekundama, ali smo i promašili dosta otvorenih šuteva. Najbitnije da smo pobedili", nastavio je bivši košarkaš Partizana.

Olimpijakos se mučio 25 minuta...

"Tražili smo se, borili se... U prvom poluvremenu smo malo slabije igrali odbranu, De Kolu smo dozvolili dosta laganih poena, što nas je iritiralo u napadu, ali smo u drugom to popravili, zatvorili njegove prodore i to dalo samopouzdanje u napadu".

Olimpijakos, a posebno Spanulis, od ranije znaju kako se CSKA pobeđuje u dramatičnim završnicama."Moraš da pitaš njega (Spanulisa) kako razmišlja, ali snaga ovog tima je da odigra dobro kad god treba".

I na kraju, najavljujući finale, Nikola Milutinov je zaključio:"Naravno da uvek može bolje".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TEO ZA KURIR O PROMAŠENOJ TROJCI: Evo kako je kapiten Srbije objasnio trenutak odluke na F4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track