(VIDEO) EVROLIGAŠKO DRUŽENJE: Zvezdin ministar odbrane u elitnom društvu
Foto: Marina Lopičić

Izlet u Barselonu

(VIDEO) EVROLIGAŠKO DRUŽENJE: Zvezdin ministar odbrane u elitnom društvu

Košarka -

Prvotimac KK Crvena zvezda Branko Lazić prisustvovao je u utorak i sredu sastancima koje su čelnici Evrolige organizovali za kapitene 16 klubova koji će igrati najjače evropsko takmičenje u sezoni 2016-2017.

Osim sastancima na kojima je između ostalog igračima predočen i novi format takmičenja, popularni „ministar odbrane" crveno-belih je učestvovao i u akciji „ONE TEAM" Evrolige, koju su vodili ambasador tog takmičenja proslavljeni bivši igrač Džo Arlaukas i Viktor Hrjapa, prvotimac aktuelnog prvaka Evrope, ekipe CSKA.

Tom prilikom svi igrači, među kojima su osim Lazića, bili prisutni i Rejes, Kalnietis, Papanikolau, Focis, Zisis...odigrali su i utakmicu sa članovima „ONE TEAM" ekipe u kolicima, nešto što je KK Crvena zvezda kroz „festival košarke u kolicima" organizovao kao svoju prvu akciju pred novu sezonu i podršku našoj reprezentaciji na terenima kluba na Malom Kalemegdanu u septembru 2015.godine.

Aktivnosti KK Crvena zvezda u Barseloni se nastavljaju, tokom 29 i 30.juna u Barseloni boravi prvi trener našeg tima Dejan Radonjić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track