(VIDEO) NBA: Jokić solidan u porazu Denvera, Bobi ni na klupi!
Foto: Profimedia

Golden Stejt nastavio seriju

(VIDEO) NBA: Jokić solidan u porazu Denvera, Bobi ni na klupi!

Košarka -
Košarkaši Milvokija pobedili su u noći između ponedeljka i utorka ekipu Denvera sa 92:74, a za poraženi tim je srpski reprezentativac Nemanja Jokić postigao osam poena

Do sedme pobede od početka sezone Milvoki je predvodio Greg Monro sa 18 poena, Džabari Parker je ubacio dva poena manje, dok je Majkl Karter-Vilijams utakmicu završio sa 12 postignutih poena.

Denver je, na drugoj strani, upisao sedmi uzastopni poraz.

"Moramo da nađemo način da se probudimo i pobedimo u nekoj utakmici, jer definitivno ne možemo da nastavimo da radimo ovo što radimo i da igramo kao što igramo", rekao je posle utakmice Danilo Galinari, koji je bio i najefikasniji u redovima Denvera sa 13 poena.

Kenet Farid je utakmicu završio sa 11 poena, dok je Jokić, koji je ponovo bio starter, za 25 minuta na terenu imao učinak od osam poena, šest skokova i dve asistencije.

Košarkaši Golden stejta nastavili su fantastičan niz pobeda, pošto su prošle noći savladali Jutu sa 106:103 i tako upisali 19. trijumf u isto toliko mečeva.

Najefikasniji u redovima šampiona NBA lige bio je Stefon Kari sa 26 poena, dok su Drajmond Grin i Klej Tompson ubacili po 20. U poraženom timu najbolji je bio Gordon Hejvord sa 24 poena.

Čikago je na svom terenu pobedio San Antonio sa 92:89 i tako prekinio seriju od pet vezanih trijumfa Sparsa. Najzaslužniji za pobedu Bulsa bio je Pau Gasol koji je imao "dabl-dabl" učinak, 18 poena i 13 skokova, dok je Džimi Batler ubacio 14 poena. Na drugoj strani, najbolji je bio Kavai Leonard sa 25 poena i osam skokova, Lamarkus Oldridž je dodao 21, a Toni Parker 13 poena.

Srpski reprezentativac Boban Marjanović ponovo nije bio u timu San Antonija.

U preostalim utakmicama koje su igrane prošle noći Detroit je pobedio Hjuston sa 116:105, Boston je bio bolji od Majamija sa 105:95, a Atlanta od Oklahome sa 106:100.Košarkaši Sakramenta su savladali Dalas sa 112:98, dok su Los Anđeles klipersi bili bolji od Portlanda sa 102:87.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track