(VIDEO) SJAJAN GEST KAPITENA GALATASARAJA: Voleo bih da je Marko Ivković sa nama
Foto: Printskrin

Uoči Evroligaškog meča

(VIDEO) SJAJAN GEST KAPITENA GALATASARAJA: Voleo bih da je Marko Ivković sa nama

Košarka -
Kapiteni Crvene zvezde i Galatasaraja Luka Mitrović i Sinan Guler apelovali su na navijače da predstojeće utakmice između dva tima proteknu u najboljem redu

Kapiteni Crvene zvezde i Galatasaraja Luka Mitrović i Sinan Guler apelovali su na navijače da predstojeće utakmice između dva tima proteknu u najboljem redu, kako se dešavanja uoči prethodnog duela u Istanbul kada je nastradao Marko Ivković nikad više ne bi ponovila.

"Najbolji način da se oda počast Marku je da svi zajedno, igrači i navijači, učinimo sve da se takve stvari ne ponove. Nasilje ne sme da bude na sportskim terenima i moramo da se fokusiramo samo na košarku. Uživanje je igrati u Evroligi i takmičiti se velikim timovima", rekao je Mitrović.

Njegov kolega iz turskog tima Guler poručio je da nasilju nema mesta u sportu i osudio incidente u Istanbulu kada je ubijen navijač crveno-belih.

"Osuđujem sukobe koji su se desili u Istanbulu i takvim stvarima nije mesto u sportu. Voleo bih da se to nije desilo kako bi Marko nastavio da gleda košarku i izrazio bih saučesće njegovoj porodici i prijateljima. Ne sme da bude nasilja, ukoliko mislimo da održimo košarku", naveo je Guler.

Kako je navedeno na sajtu elitnog takmičenja, Evroliga je u prethodnom periodu blisko sarađivala sa oba kluba kako bi novi dueli u Beogradu i Istanbulu prošli bez incidenata.

http://www.youtube.com/watch?v=BCIaPj2kugg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track