(VIDEO) SRAMOTAN ISPAD: Pogledajte šta je treći pik NBA drafta uradio sa dresom novog kluba

(VIDEO) SRAMOTAN ISPAD: Pogledajte šta je treći pik NBA drafta uradio sa dresom novog kluba

Košarka -
Centar Djuka Džahlil Okafor, je čini se jako nezadovoljan što ga je iznenađujuće birala Filadelfija, a ne Los Anđeles Lejkersi

Treći pik NBA drafta 2015., sjajni centar Djuka Džahlil Okafor, je čini se jako nezadovoljan što ga je iznenađujuće birala Filadelfija, a ne Los Anđeles Lejkersi, koji imaju tradiciju draftiranja centara.Centar kojem NBA stručnjaci prognoziraju sjajnu karijeru imao je veliku želju da zaigra uz jednog od najvećih košarkaša svih vremena, Kobija Brajanta. Iznenađujući preokret na draftu u Brooklinu srušio je njegove snove. Lejkersi su se odlučili za pleja Ohaja Di Anđela Rasela, zato što imaju u planu dovesti centra Sakramenta Demarkusa Kazinsa.

Tako je Okafor završio u Siksersima i nije nimalo srećan. To je bilo vidljivo na njegovom licu i na samom draftu prilikom objave komesara NBA lige Adama Silvera da ga kao trećeg pika biraju Siksersi a konačnu potvrdu dobili smo na njegovom predstavljanju u klubu kad je nezainteresovan na stolicu bacio dres novog kluba.Video njegovog bacanja dresa na stolicu ubrzo je obišao svet. Naravno, nije se moralo dugo čekati na reakciju američke košarkaške javnosti, a evo nekih zanimljivih komentara ljubitelja NBA lige.

“Okafor izgleda poprilično uzbuđeno što će igrati za Filadelfiju”.

“Kako nezahvalan igrač. Drago mi je što smo draftovali Di Anđela umesto ove budale”.

“Hahahaha, u redu je Okafor. Moraš samo sačekati 4 godine da ti istekne ugovor pa potpisuj za kog želiš. Bolje bi ti bilo da dokažeš koliko si dobar igrač”.

"U Filadelfiji i nije tako sunčano kao u Los Anđelesu…"

http://www.youtube.com/watch?v=gHC38mTMW6s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track