(VIDEO) SRBIN IZAZVAO TUČU U ŠPANIJI: Dejan Todorović započeo makljažu, Bertans branio brata

Haos

(VIDEO) SRBIN IZAZVAO TUČU U ŠPANIJI: Dejan Todorović započeo makljažu, Bertans branio brata

Košarka -
U sukobu košarkaša Bilbaa i Laboral Kuće nije se znalo ko koga udara

Na baskijskom derbiju između Bilbaa i Laboral Kuće videli smo tuču košarkaša na terenu, koja je potrajala oko minut.Sve je počelo sukobom Šengelije i Dejana Todorovića, a onda je nastala ludnica. Sukob dvojice igrača je prerastao u pesničenje, uskoro su potrčale obe klupe, nije se znalo ko koga udara, a među najratobornijima bio je Dairis Bertans, brat Davisa Bertansa.

Bivši igrač Partizana je pokušao da bude mirotvorac, ali nije uspeo da smiri svog brata, a takođe ni svoje saigrače koji su tukli njegovog brata.

Posle makljaže sudije su isključile vinovnike, ali i klupe, pa su poslednjih sedam sekundi igrali sa po četiri igrača.Naravno, mnogo pre toga je meč bio rešen. Dairis Bertans je dao 13 poena, njegov brat Davis 12 za poražene. Dejan Todorović je ubacio 6 poena, dok je Anđušić ubacio samo 3.

Ko je Dejan Todorović? Rođeni Mrkonjićanin već četiri godine je u Španiji, a pre Bilbaa, igrao je tri godine u Malagi, gde je bio najbolj iigrač drugog tima Unikahe, Klinike Rinkon i povremeno dobijao šansu da se dokaže i u najboljem timu, kao što je bio slučaj u meču Evrolige protiv prvaka Poljske Zijelone Gore.

http://www.youtube.com/watch?v=MgFWdHlpqcU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track