VUJOŠEVIĆ: Nakupilo se ološa koji poziva na sukob Čovića i mene

Besan

VUJOŠEVIĆ: Nakupilo se ološa koji poziva na sukob Čovića i mene

Košarka -
Po njima taj odnos uništava srpsku košarku odnosno da su večiti rivali nešto najgore za ovaj sport na našim prostorima. A ja im poručujem da su večiti nešto najbolje za ovdašnju košarku. Samo se svako bori za interese svoga kluba. Nisam primetio i da ostali nastupaju u belim rukavicama, rekao je trener Partizana

Trener lošarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da su Partizan i Crvena zvezda najbolje što srpska košarka ima, dodajući da dominacija kluba iz Humske u domaćem takmičenju nije razlog ranijih neuspeha državnog tima.

"Partizan je klub koji godinama proizvodi igrače i rezultate, ali je bilo onih koji su znali da raniji slabiji učinak nacionalnog tima tumače našom dominacijom. Kao što se nakupilo ološa, koji se krije i poziva na sukob Čovića i moje malenkosti, koji po njima uništava srpsku košarku odnosno da su večiti rivali nešto najgore za ovaj sport na našim prostorima. A ja im poručujem da su večiti nešto najbolje za ovdašnju košarku. Samo se svako bori za interese svoga kluba. Nisam primetio i da ostali nastupaju u belim rukavicama", rekao je Vujošević.

On je potom istakao da Partizan ima velikih provblema zbog blokate BAT-a i nemogućnosti da registruje nove košarkaše, poslavši poruku za čelnike kluba.

"Ne postoji ništa urgentnije što moramo da uradimo i nemojte molim vas da me pitate za eventualni „plan B” odnosno šta ćemo da radimo ako ovo ne regulišemo. Niti mogu, niti smem o tome da razmišljam - priznaje Vujošević.

"Apelujem na klupski aparat (UO, Predsedništvo) da do kraja shvate ozbiljnost situacije i šta mogu da budu konsekvence. Ne pričam zato što mi se priča ili nemam šta drugo da radim. Recimo, prošle sezone, moja upozorenja su svođena na lični hir, bežalo se od ozbiljnosti problema. Nije mali broj onih, čak i u Partizanu, koji su mislili da su sve to Duletove stilsko - retoričke figure, a u pitanju je bila suva realnost. Šta da radim, moram da pričam, ponavljam, jer kada brod tone, neko mora i SOS da pošalje", u svom stilu će Vujošević.

Kurir sport / Sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track