ZADUŽIO CRVENO-BELI DRES: Ognjen Dobrić u Crvenoj zvezdi naredne četiri godine!
Foto: KK Crvena Zvezda

Pao potpis

ZADUŽIO CRVENO-BELI DRES: Ognjen Dobrić u Crvenoj zvezdi naredne četiri godine!

Košarka -

KK Crvena zvezda potpisao je još jedan višegodišnji ugovor sa igračem iz svojih mlađih kategorija. Ognjen Dobrić crveno-beli u naredne 4 godine.

Dobrić je visok tačno 2 metra, igra na pozicijama beka i niskog krila, i vraća se na Mali Kalemegdan iz seniorskog tima FMP-a.

U mlađe selekcije crveno-belih Dobrić je stigao 2011.godine, a neophodno iskustvo sticao je igrajući 3 sezone u prvom timu FMP-a. Dobrim igrama u KLS ligi, ali i mlađim reprezentativnim selekcijama, srpski košarkaš se izborio za višegodišnji ugovor i mesto u seniorskom timu čiji dres će nositi naredne 4 godine.

Ognjen Dobrić je rođen 27.oktobra 1994.godine u Kninu, nakon preseljenja u Srbiju 1995.godine, živeo je u Mladenovcu. Levorukog košarkaša odlikuju dobar šut sa distance i odlične atletske sposobnosti. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije 2013 i 2014.godine, a kao deo reprezentacije do 19 godina, 2013.godine osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Češkoj.

Ognjen Dobrić će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 13, i biće jedan igrač iz plejade onih koji su prošli identičan put do profesionalnog ugovora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track