ZVEZDA ČEKA CSKA: Rusi padaju u paklu Arene!
Foto: Profimedia

Treći meč: Crvena zvezda večeras (20.45) dočekuje CSKA iz Moskve

ZVEZDA ČEKA CSKA: Rusi padaju u paklu Arene!

Košarka -

TOP 8 Evrolige: Četa Dejana Radonjića veruje u sebe pred novi okršaj s „armejcima“, koji su u Beograd došli sa skorom od 2:0

Košarkaši Crvene zvezde danas (20.45 Sport klub) dočekuje CSKA u trećem meču četvrtfinala Evrolige sa željom da ostvare prvi trijumf u ovoj seriji. Moskovljani vode sa 2:0, ali trener crveno-belih Dejan Radonjić veruje u čuda i pobedu u večerašnjem okršaju.- U Moskvi smo pokazali da možemo da budemo konkurentni, bili smo na korak od velikog iznenađenja. Siguran sam da će moji momci odigrati još jedan dobar meč, i uz podršku naših navijača, želimo da zadržimo seriju u Beogradu. Uradićemo sve kako bismo opet bili u prilici da pariramo CSKA. Vraća nam se Marko Gudurić, pauza je bila ne baš mala, dosta je iscrpljen, ali teško je očekivati da će biti na nivou koji je pokazivao u nekim mečevima u Evroligi - poručio je Radonjić.Trener crveno-beli istakao je da se ekipa dobro odmorila posle dva iscrpljujuća meča u prestonici Rusije.- Uradili smo sve da se ekipa odmori i pripremi za duel protiv jednog od favorita za osvajanje Evrolige, što ne treba nikako zaboraviti. Imaju mnogo razloga da razmišljaju o trofeju. Što se nas tiče, prvi put ćemo ove sezone biti kompletni, jer nam se vraćaju Gudurić i Mitrović, koji je duže vreme bio van stroja. Očekujem da Delije uz nas budu svih 40 minuta - zaključio je Radonjić.

Lazić optimistaVRATIĆEMO SE U MOSKVUBranko Lazić veruje da će se serija vratiti u Moskvu.- Pokušaćemo u Beogradu da pružimo isto tako dobre partije kao što je bio slučaj u prve dve utakmice, ali ovog puta da ih dobijemo. Uz pomoć naših navijača možemo da slavimo i da se ponovo vratimo u Moskvu - rekao je Lazić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track