ZVEZDA ČEKA ODGOVOR: Nikola Milutinov podneo zahtev za raskid ugovora
Foto: ABA Liga

ZVEZDA ČEKA ODGOVOR: Nikola Milutinov podneo zahtev za raskid ugovora

Košarka -
Crno-beli neće dobiti ni evro obeštećenja za mladog centra, koji je navodno pogazio datu reč

Rastaju se Nikola Milutinov i Partizan. Mladi košarkaš e podneo zahtev za raskid ugovora i Humsku 1 će napustiti kao slobodan igrač.

Ovaj potez reprezentativac Srbije je povukao usled činjenice da mu klub duguje plate garantovane ugovorom, pa će u novu sredinu moći da ode bez obeštećenja.

Novosađanin posredstvom menadžera podneo zahtev za prekidom saradnje i time, piše ovaj list, pogazio reč datu rukovodstvu kluba.

„Dogovor rukovodećih ljudi crno-belih sa agentima Markom Flejšerom i Markom Jelićem biо je da se od obeštećenja odbije dug i novi klub na ime odštete crno-belima uplati 300.000 evra“, piše jedan sportski dnevnik.

Isti izvor navodi da je Olimpijakos, koji se poslednji umešao u trku za potpis Nikole Milutinova, bio spreman da plati 300.000 evra za prvu od tri godine ugovora, dok je Panatinaikos, na čijoj klupi od nedavno sedi selektor Srbije Aleksandar Đorđević nudio 100.000 evra više, ali ne i da plati obeštećenje Partizanu.

U Humskoj 1 smatraju da su izigrani, jer su imali drugačiji usmedni dogovor sa menadžerima Milutinova, a zanimljivo je da je reč o istim ljudima koji su zastupali interse Davisa Bertansa, koji je prethodnog leta, takođe, napustio klub bez obeštećenja, iskoristivši klauzulu da može da ide kao slobodan igrač, jer su se i njemu dugovale plate.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track