Mudrost vredna skoro 1000 eura

Mudrost vredna skoro 1000 eura

Sport -
Ne znamo kako je igrač iz Apatina razmišljao kad je sastavljao tiket, ali možemo da zamislimo kako mu je bilo kada je sutradan došao da unovči svojih 110.000,- dinara

Koliko puta vam se desilo da se udobno smestite, spremite jedno 'ladno, daljinski - čovekov nabolji prijatelj takođe u blizini i s nestrpljenjem očekujete golove na utakmici? Prvo poluvreme prođe, a golova nigde. I već pomislite kako će se i ova utakmica završiti rezultatom 0:0, kad krene goleada.Ne znamo kako je igrač iz Apatina razmišljao kad je sastavljao tiket, ali možemo da zamislimo kako mu je bilo kada je sutradan došao da unovči svojih 110.000,- dinara.

Naime, igrač je sastavio jedan ne baš običan tiket. Na njemu su se našle kvote od 1.70 do 4.70, ali i igre koje su uglavnom očekivale golove u drugom poluvremenu: IIGG, II2-3, II3+. Tu su se usput našle i standardnije igre 1&3+, obe ekipe postižu bar po gol na meču, i mudro odigrana dupla šansa X2 na Petroleru. Sve u svemu jedan šarenolik tiket, koji je svom vlasniku sigurno ulepšao dan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track