(18+,FOTO, VIDEO) ČEMU AMERIMA SLUŽE UTAKMICE: Pogledajte kako navijači dostižu vrhunac na tribinama

Pun pogodak

(18+,FOTO, VIDEO) ČEMU AMERIMA SLUŽE UTAKMICE: Pogledajte kako navijači dostižu vrhunac na tribinama

Ostali sportovi -
Primer oralnog seksa za vreme NFL meča Vašington - Tampa je samo poslednji u nizu sličnih na mečevima širom SAD

Jedan navijač NFL ligaša Vašington Redskinsa zauvek će pamtiti utakmicu svog kluba protiv Tampe. Vašington je pobedio posle velikog preokreta i drame u finišu (gubio je 0:24, a pobedio 31:30), a pritom ga je u sred meča devojka oralno zadovoljila. I to njegova devojka...

Zadovoljstvo ne može da bude veće!

Verni fan Redskinsa je u jednom trenutku ustao sa svog mesta na tribini, naslonio se na ogradu i diskretno spustio pantalone. Devojka je čučnula ispred njega i bacila se na posao.

"Bilo ih je šestoro u društvu. Iako je bilo očigledno da mu to nije devojka, sve vreme su se ponašali nepristojno. Zabijao je svoju glavu u njene grudi, a onda je odjednom ona sklizula ispred njega i ostala u tom položaju malo duže. Videlo se samo pomeranje njene glave. Prestali su tek kada im je neko prišao i posavetovao da iznajme sobu", napisao je na društvenim mrežema jedan od svedoka nesvakidašnjeg događaja.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

U stvari, taj događaj i nije nesvakidašnji za američke prilike. Ovaj na meču Vašington - Tampa je samo poslednji u nizu sličnih primera. Jer, dešavalo se i ranije da se dvoje ili više njih zabavlja na isti ili sličan način. Zabeležen je takoreći identičan slučaj na jednoj od prethodnih utakmica Vašingtona, ali ih je bilo na drugim stadionima i drugim sportovima.

Postavlja se pitanje za šta Amerikancima služe utakmice?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track