(VIDEO) GOLOGUZAN UKRAO SLAVU BOLTU: Kao od majke rođen trčao po atletskoj stazi, redari ga bezuspešno hvatali za muškost
Foto: Profimedia

Hit

(VIDEO) GOLOGUZAN UKRAO SLAVU BOLTU: Kao od majke rođen trčao po atletskoj stazi, redari ga bezuspešno hvatali za muškost

Ostali sportovi -

Malo je falilo da Jusein Bolt ne bude zvezda večeri na svom oproštaju od atletike! Jedan egzibicionista pošteno se potrudio da dođe u centar pažnje svih prisutnih na Svetskom prvenstvu u Londonu!

Čovek munja u subotu je poslednji put istrčao deonicu od 100 metara, osvojivši samo bronzanu medalju, a čudesnoj trci prethodio je šou neimenovanog Britanca koga su golog jurili po atletskoj stazi.

Dobrih 50 metara istrčao je dugokosi gologuzan koji je na grudima imao ispisano "mir i ljubav", a na leđima "za mamu", uz dodatak da nije drogiran, kako se majka ne bi zabrinula. Obezbeđenje je brzo reagovalo, ali se i dobro namučilo da ovog muškarca ukloni sa staze.

Moguće je da je baš ovaj golać odvukao pa`nju Boltu, koji posle ovoga prvi put na nekom velikom takmičenju nije osvojio zlatnu medalju.

Kurir sport, Anja Vukašinović, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Izašao na trem, pa pobegao kao oparen! Ne jure ga ni plaćene ubice, ni poreznici, već neko još neprijatniji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track