BOSANSKI KIK-BOKSER U BESNOM BMW-u DIVLJAO NA PUTU: Svima koji su vozili sporije od njega razbijao automobile!
Foto: Profimedia

MORALI SU DA MU SE SKLANJAJU

BOSANSKI KIK-BOKSER U BESNOM BMW-u DIVLJAO NA PUTU: Svima koji su vozili sporije od njega razbijao automobile!

Ostali sportovi -

Elvedin Tukić, kik-bokser iz Tešnja, osumnjičen je da je na području Teslića napao više vozača, a njihova vozila polupao.

Zbog svojevrsnog dar-mara, koji se odigrao proteklog vikenda, i koji je okvalifikovan kao nasilničko ponašanje, intervenisala je i policija. Sa Elvedinom je bio i njegov brat Vahidin i obojica su privedena.

Ovaj nesvakidašnji događaj odigrao se u subotu na lokalnom putu u mestu Rudo Polje, nadomak Teslića, kada je kik-bokser, kako se navodi, svoj BMW vozio sa otvorenim vratima.

- Tada mu u susret nailazi Citroen, za čijim volanom je bio jedan Teslićanin. Kako su vrata BMW-a bila otvorena, vozač citroena ih je zakačio. Zatim dolazi do svađe između Elvedina Tukića i vozača Citroena, a kik-bokser uzima drvenu palicu i njime lupa zadnje staklo na Citroenu - izjavio je jedan od svedoka incidenta.

Zatim se tu pojavio i drugi Teslićanin koji je svoje vozilo zaustavio kako bi vidio šta se dešava, ali i on je bio napadnut.

- Drugog vozača braća Tukići su udarili nekoliko puta. Elvedin je nakon toga slupao i staklo na jednom automobilu - pojašnjava svedok.

Braća Tukići zatim nastavljaju vožnju svojim BMW-om, ali ubrzo dolazi do još jednog incidenta.

- Elvedin je, tokom mimoilaženja, na putu u blizini lokalne škole polupao i Opel Astru. Naime, kako su oba automobila išla sporije, kik-bokser je kroz otvoren prozor palicom udario u vetrobransko staklo Opela, i polupao ga - dodaje svedok.

Tada se oni zaustavljaju i pored njih nailazi i jedan Citroen. Elvedin je tada u Citroen udario nogom i oštetio mu blatobran. Nešto kasnije se pojavljuju ranije napadnuti vozač i njegov otac, koji je kod sebe imao pištolj.

- Usledila je rasprava između braće Tukića i oca i sina. Situaciju je smirila policija. Privedena su braća Tukići i otac vozača - ističe svedok te dodaje da su oni potom pušteni da se brane sa slobode.

U Policijskoj upravi Doboj, navodeći inicijale osumnjičenih, potvrdili su hapšenje tri lica.

kurir.rs / Nezavisne novine foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Devojčice udarile šamar promoterima mržnje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track