KALEMEGDAN BOKSING NAJT Nikolić: Spremite se za strahovite runde
Foto: Promo

Spektakl u najavi

KALEMEGDAN BOKSING NAJT Nikolić: Spremite se za strahovite runde

Ostali sportovi -

Boks spektakl "Kalemegdan boksing najt" očekuje nas u Beogradu 09. septembra 2017 (tereni KK Partizan, Mali Kalemegdan), u organizaciji Balkanboxinga i pod pokroviteljstvom Grada Beograda.

Glavni akteri borbe večeri, koja će biti održana u šest rundi (poluteška kategorija), Marko Nikolić (najbolji bokser Srbije) i potvrđeni fajter Bojan Radović družili su se sa predstavnicima sedme sile na radnom doručku u restoranu Mali Kalemegdan, a zatim i na samim terenima KK Partizan (Mali Kalemegdan) gde će za devet dana odmeriti snage u kako su najavili žestokoj borbi. “Spremite se za strahovite runde. Biće to sjajan meč, žestoka borba. Pripreme su u toku, maksimalno sam posvećen ovom meču koji će biti možda moj najteži do sada. Protivnik Bojan Radović je iskusan, veoma spreman i hrabar borac, imao je ozbiljne protivnike sa kojima je boksovao. Nadam se pobedi, daću sve od sebe, a ko bude bolji neka pobedi. Pozivam sve prijatelje, sve ljubitelje boksa da dođu na Mali Kalemegdan, neće se pokjajati, uživaće u prazniku boksa. Na ovom meču održaće se i humanitarna akcija, sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe, za decu obolelu od raka” – istakao je Marko Nikolić.

Marko NIkolić, foto: Promo

Radović veruje u pobedu nokautom. „Spreman sam da pružim partiju za pamćenje, da to bude pravi boks užitak kako za ljubitelje boksa koji se nađu na Kalemegdanu, tako i za sve one koji će nas gledati u direktnom TV prenosu na Sportklubu. Nikolić je sajan i veliki bokser i meni je izazov boksovati protiv njega, ali nadam se da ću ga pobediti nokautom. Moje prednosti su te što sam imam iskustvo teških i jakih mečeva, jer sam puno bokovao van granica naše zemlje i idem na tu kartu iskustva“ – zaključio je Radović koji se pre profesionalnog boksa bavio kik boksom.

Bojan Radović, foto: Promo

Pre Nikolića i Radovića u ring će izaći i pokazati svu svoju snagu i znanje naš mladi bokser iz Novog Pazara Šerif Gurdijeljac u kategoriji do 59 kilograma, protiv Mađara Lasla Feketea, u 12 rundi. UVODNE BORBE – Lazar Stanojević – Nikola Ivković (64 kg), Nikola Živanović – Branislav Malinović (69 kg), Stefan Čolović – Dejan Glišić (75 kg) U glavnom gradu Srbije boks spektakl koji će biti održan 09. septembra 2017. svim akterima mečeva doneće nove bodove za balkansku, evropsku, odnosno svetsku rang listu.

Kurir sport

Foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zvezdaši , gde ćete biti 19. oktobra?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track