(VIDEO) IVANU ŠPANOVIĆ JOŠ PROGANJA SKOK SA SVETSKOG PRVENSTVA: Evo u čemu je atletičarka našla utehu posle izgubljenog zlata!
Foto: Dado Đilas

POSVETILA SE NOVOM BIĆU

(VIDEO) IVANU ŠPANOVIĆ JOŠ PROGANJA SKOK SA SVETSKOG PRVENSTVA: Evo u čemu je atletičarka našla utehu posle izgubljenog zlata!

Ostali sportovi -

Srpska atletičarka Ivana Španović nikada neće zaboraviti trenutak kada je zbog bizarne stvari izgubila svetsko zlato, ali će ovaj šampionat sveta ipak pamtiti i po jednoj lepoj stvari.

Ivana Španović ostala je bez medalje na Svetskom prvenstvu u Londonu iako je njen skok u šestoj seriji finala bio dalji od sedam metara!

Da je tako izmereno, Ivana bi imala još jednu medalju u bogatoj kolekciji.

Međutim, sudije su izmerile 6,91, pa je Španovićeva rezultatom 6,96 iz druge serije ostala na četvrtom mestu.

Ivanin startni broj se odlepio sa dresa prilikom spornog skoka i zakačio pesak na 6,91, kako su sudije izmerile. To je ujedno i konačna odluka posle uložene žalbe Atletskog saveza Srbije.

Međutim, ono lepo po čemu će pamtiti ovo prvenstvo jeste povratak na kome je stekla drugara za ceo život.

"Po povratku sa svetskog prvenstva desila mi se jedna lepa stvar. Spasila sam ovu malenu sa puta van grada gde je ostavljena. Ne znam da li sam njoj samo spasila život ili obema ulepšala isti. Sigurno je samo da nije sama i da je obožavana", napisala je Ivana na društvenim mrežama.

kurir.rs / kurir sport

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zbog čega će protiv Austrije odbrana biti važnija nego napad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track