AMERIČKA OLIMPIJKA ŠOKIRALA JAVNOST: Bila sam nezasita prostitutka, spavala i sa 10 muškaraca u noći. Muž je sve znao, ali nije mogao da me zaustavi!
Foto: Instagram

Vodila dvostruki život

AMERIČKA OLIMPIJKA ŠOKIRALA JAVNOST: Bila sam nezasita prostitutka, spavala i sa 10 muškaraca u noći. Muž je sve znao, ali nije mogao da me zaustavi!

Ostali sportovi -

Bivša američka atletičarka Suzi Fejvor Hamilton šokirala je javnost priznanjem da je tokom karijere radila kao prostitutka, kao i da je njen muž znao sve detalje.

Hamilton je predstavljala Sjedinjene Američke Države na Olimpijskim igrama 1992., 1996. i 2000. godine u srednjoprugaškim disciplinama. Uprkos tome, sponzori su je uvek voleli, najviše zbog dobrog izgleda.

Usluge je naplaćivala 600 dolara po satu, a dvostruki život je otkriven pošto je nekim klijentima priznala svoj pravi identitet.

– Prolazila sam kroz teško razdoblje. Moj muž je znao šta radim, ali me nije mogao zaustaviti – rekla je Hamilton i objasnila da joj je seks s nepoznatim muškarcima davao snagu jer u drugim stvarima nije videla vrednost.

This happens to be my home away from home. #yoga #yogafriends #yogateacher #yogaeverydamnday #hermosabeach @sohoyoga

A post shared by Suzy Favor Hamilton (@favorhamilton) on

Priznala je da je bila nezasita, što joj je omogućavalo da dobro zarađuje.

- Da nisam to radila, ko zna kako bih završila. Bila sam nezasita, spavala bih s desetak muškaraca u jednoj noći. Onda bih došla kući i sve ispričala mužu.

Izgubila je brojne sponzore kad se saznalo čime se bavi, ali je uspela da se izvuče iz ralja prostitucije i danas nastupa kao govornik na konferencijama o mentalnom zdravlju.

Kurir sport

Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! FSS ne praštaju uspeh?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track