SVE NA JEDNOM MESTU: Olimpijske igre na Sajmu sporta
Foto: OKS

Svi sportovi na jednom mestu

SVE NA JEDNOM MESTU: Olimpijske igre na Sajmu sporta

Ostali sportovi -

Besplatni zdravstveni pregledi, seminari, radionice i druženje sa sportistima biće dostupni svima od 24. do 26. novembra

Šesti međunarodni sajam sporta, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, održaće se od 24. do 26. novembra 2017. u Hali 1 Beogradskog sajma. Ulaz će biti besplatan!

Svakoga dana na programu će biti besplatni seminari, predavanja i radionice o najvažnijim temama u sportu. Besplatni zdravstveni pregledi biće dostupni na štandu Zavoda za sport i medicinu, a na raspolaganju je 20 terena za aktivaciju, poligon za atletiku i kros-fit, trambulina, ski-skakaonica, tatami za borilačke sportove, teretana i još mnogo toga.

foto: OKS

- U skladu sa ovogodišnjim sloganom „Srbija, zemlja sporta“, tokom tri dana trajanja Sajma podsetićemo se sjajnih sportskih rezultata koje je Srbija ostvarila u tekućoj godini, promovisati sportove, predstaviti nove sportske veštine, edukovati se, ali i zabaviti. Veoma sam ponosan što Sajam sporta iz godine u godinu raste i potvrđuje status vodeće sportske manifestacije u regionu i nestrpljiv sam da ove godine to i opravdamo. Pozivam sve da nas posete na Beogradskom sajmu da zajedno slavimo sport i prave vrednosti i brojimo neverovatan broj medalja iz sportske godine za nama - izjavio je Nemanja Svjetličić, direktor „Sajma sporta“.

Pored državnih sportskih saveza i komiteta, na Sajmu sporta predstaviće se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, suplemenata, ishrane i rekvizita za oporavak i rehabilitaciju sportista.

Kurir / G. A.

Foto: OKS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Kakav paradoks! Ronaldo nabolji na svetu a 713. u Evropi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track