TRAGIČNA NESREĆA: Evo ko je mladić koji se utopio na Malti, bio je među najboljima u Evropi!
Foto: bluedragons.rs

stravično

TRAGIČNA NESREĆA: Evo ko je mladić koji se utopio na Malti, bio je među najboljima u Evropi!

Ostali sportovi -

Nikola Stojanović (29) , igrač američkog fudbala iz Srbije, udavio se u moru na Malti prošlog utorka, kada je, prema pisanju tamošnjih medija, pokušao da se popne na jedan čamac u marini.

Navodno, sat i po pre utapanja muškarca je iz ostrvske marine udaljila policija, pretpostavlja se da je bio pod uticajem alkohola, prenose mediji.

Od Stojanovića, "Kiselog", kako su ga zvali, na svom sajtu oprostio se i beogradski klub američkog fudbala "Blue Dragons".

"Nikola je svim svojim srcem živeo za fudbal, zajedno sa nama, rame uz rame, branio je jarde na poziciji defanzivnog beka. Voleo je ovaj sport kako na terenu tako i van njega. Posvećen pisanju zalagao se da prenese svu svoju ljubav prema fudbalu kroz našu stranicu koju je vodio, i na kojoj je pisao. Napustio nas je prepoznatljiv osmeh u timu, koji je uvek bio spreman da uveseli pomogne i učini sve da tim napreduje. Borio se da uzdigne naš tim.", piše, između ostalog, u saopštenju kluba.

Stojanović se američkim fudbalom bavio i na Malti, gde se preselio u julu 2017.

"Bio je jedan od najboljih evropskih igrača američkog fudbala na toj poziciji. Zaista će nam nedostajati", rekao je trener "Blue Dragonsa" Džejms Fajed.

Kurir.rs/ Kurir sport / Bluedragons.rs

Foto: bluedragons.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Da li naš klubski fudbal, posle Subotice, treba idalje da postoji?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track