(VIDEO) BORILAČKI SPEKTAKL U SPENSU: Megdan nudi do sada neviđeno i dovodi MMA i K1 krem u Novi Sad
Foto: Privatna Arhiva

biće žestoko

(VIDEO) BORILAČKI SPEKTAKL U SPENSU: Megdan nudi do sada neviđeno i dovodi MMA i K1 krem u Novi Sad

Ostali sportovi -

Borilačka MMA revija pod sloganom "Megdan - tamo gde mu je mesto" biće po drugi put organizovana u Novom Sadu.

Poprište sjajnih borbi ponovo će biti Velika hala Spensa, u subotu 25. novembra, a početak je zakazan za 20 časova. Organizator ove sjajne manifestacije ponovo je Aleksa Balašević. Megdan u Novom Sadu biće najveći MMA i K1 turnir u regionu. Za sada je učešće pored boraca iz Srbije najavio i veliki broj internacionalaca. Svoj dolazak u Srpsku Atinu najaviči su fajteri iz Kirgistana, Grčke, Bugarske, Perua, Alžira, Nemačke, Švedske, Litvanije, Danske, Singapura, Hrvatske i BiH.

Počasni gosti ovog turnira biće legenda borilačkih sportova i bivši kik-bokser iz Holandije Peter Aerts, kao i olimpijski šampion iz Rija u rvanju Davor Štefanek.

"Jedna od najvećih sportskih regionalnih kladionica organizivala je klađenje na Megdan. To je velika stvar za naš sport! 25 novembra će na Spensu u 20 sati biti održan najveći sportski spektakl u našoj zemlji ikada. U saradnji sa gradom Novim Sadom i Ministarstvom spoljnih poslova. Učestvovaće borci sa svih kontinenata. Specijalni gosti su Peter Aerts i Ernesto Hust u komisiji", kaže za Kurir Aleksa Balašević.

"Megdan" koji je premijeru doživeo u aprilu bio je jedna od najuspešnijih manifestacija ovog karaktera, ne samo u Srbiji, već i u okruženju. Turnir je pratila i himna "Megdan, bre" koju je napisao Aleksin otac, poznati srpski kantautor Ðorde Balašević, a izvodi je Ivan Zoranović Kiza.

Za sjajnu koreografiju na prošlom "Megdanu" bila je zaslužna Aleksina majka, glumica Olivera Balašević, pa se može reći da je cela porodica uspešno organizovala ovu prelepu borilačku priredbu.

Kurir sport, Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Istorijsko veče srpskog fudbala? Ovo su sastavi koji će pokušati da obezbede proleće u Evropi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track