SKANDAL! OPLJAČKANA NAJBOLJA SRPSKA SKIJAŠICA: Neveni Ignjatović ukradeni auto i skije!
Foto: AP

Naša olimpijka ostala bez prevoza i opreme

SKANDAL! OPLJAČKANA NAJBOLJA SRPSKA SKIJAŠICA: Neveni Ignjatović ukradeni auto i skije!

Ostali sportovi -

Najboljoj srpskoj skijašici nestao „audi A4“, koji joj je služio za putovanja na treninge i trke

Srpskoj olimpijki, našoj najboljoj skijašici Neveni Ignjatović, lopovi su u noći između nedelje i ponedeljka ukrali automobil!

„Audi A4“, koji je Nevena dobila na korišćenje od Skijaškog saveza Srbije kako bi ona i članovi njenog tima mogli da putuju na trke i pripreme, nestao je sa parkinga ispred njene zgrade u Beogradu. Pored automobila, u koferu na krovu su bile Nevenine takmičarske skije, pancerice i još neka skupa oprema ukupne vrednosti od oko 2.000 evra.

foto: Privatna Arhiva

Iako je automobil bio oblepljen nalepnicama koje jasno pokazuju da se radi o čevorotočkašu koji pripada poznatoj sportiskinji, to lopove nije sprečilo da ga ukradu.

- Vi koji ste ga ukrali, možda se znali, a možda ne...svakako niste i nećete stati na moj put ka vrhu – poručila je Nevena, koja je tako ostala bez jedinog prevoznog sredstva za treninge i trke, a sledeći izazov ima već 28. i 29. decembra u Lijencu.

Naša najbolja skijašica apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o automobilu „audi A4“ registarskih oznaka BG 949 PG da odmah obaveste policiju. Ona je avionom otišla u Sloveniju, odakle bi trebalo da otputuje u Lijenc, a sada je pitanje kako će uopšte moći da učini.

Kurir sport / Predrag Gajić

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: ONI SU SLOBODNI. Hoće li doći u Zvezdu i Partizan?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track