OBJASNIO HRVATIMA KAKO SE PONAŠAJU PRAVA GOSPODA! Pogledajte šta je selektor Srbije uradio po završetku meča sa Hrvatskom! (VIDEO)
Foto: Fonet

KAKAV SPORTSMEN

OBJASNIO HRVATIMA KAKO SE PONAŠAJU PRAVA GOSPODA! Pogledajte šta je selektor Srbije uradio po završetku meča sa Hrvatskom! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentacija Srbije izborila je plasman u finale Evropskog prvenstva u Barseloni, pošto je posle velike borbe savladala ljutog rivala Hrvatsku sa 9:7.

Polufinalni okršaj ostaće upamćen po sramnom potezu reprezentativca Hrvatske Lorena Fatovića i pravom sportskom gestu našeg selektora Dejana Savića.

Savić je po ko zna koji put pokazao da je veliki sportsmen.

Vaterpolisti Srbije su gospodski su reagovali na prljave provokacije pojedinih hrvatskih vaterpolista. Loren Fatović je na startu druge četvrtine namerno pesnicom u lice udario Filipa Filipovića! Fatović je nešto kasnije posle duela sa Milošem Ćukom, dobio crveni karton, a pri izlasku iz bazena pokazao je srednji prst.

Selektor Srbije je po završetku meča pokazao Hrvatima kako se ponašaju veliki sportisti. Čim je sudija označio kraj meča, Savić je krenuo ka klupi Hrvatske i srdačno se pozdravio sa protivnicima.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track