Udovičić: Izlečila me doktorka Marijana

Alternativna medicina

Udovičić: Izlečila me doktorka Marijana

Ostali sportovi -
Marijana Kovačević je postala poznata pošto je alternativnim metodama lečila velike svetske sportske zvezde, između ostalih fudbalere Robina Van Persija, Glena Džonsona, Alberta Rijeru, Vensana Kompanija, Frenka Lamparda i druge

BEOGRAD - Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vanja Udovičić ne krije da ga je alternativna isceliteljka Marijana Kovačević osposobila da posle problema sa povredama nastupi na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Posle svih povreda, stvarno bih hteo da se zahvalim timu koji me je osposobio da igram na Olimpijskim igrama. To su Milan Mileusnić sa svojim timom, gospodin Branko Dulić i za mene možda najveća - Marijana Kovačević", rekao je Udovičić na prijemu za srpske olimpijce u Skupštini Beograda.

Marijana Kovačević je postala poznata pošto je alternativnim metodama lečila velike svetske sportske zvezde, između ostalih fudbalere Robina Van Persija, Glena Džonsona, Alberta Rijeru, Vensana Kompanija, Frenka Lamparda i druge.

Kovačevićevu je tokom Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. godine u Južnoj Africi angažovao Fudbalski savez Gane.

Udovičić je na Igrama u Londonu predvodio srpske vaterpoliste do osvajanja bronzane medalje.

"Užasno je teško plasirati se na samo takmičenje, a osvajanje medalje je san svakog sportiste, koja god boje bila. Ova je najsjajnija zbog načina na koji smo je osvojili", rekao je Udovičić, aludirajući na preokret koji su uspeli da naprave u meču za bronzu sa Crnom Gorom.

"Prvenstveno smo verovali da možemo da istrajemo. Pokazali smo da smo veliki šampioni i sportisti, jer nije lako posle izgubljenog polufinala smoći snage i igrati za treće mesto. Veličina ove ekipe je da pobedi kada igra loše", dodao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track