AVANTURISTI: Teniseri uvek glavni akteri seks-skandala
Foto: Profime

Poznati sportisti i njihove preljube

AVANTURISTI: Teniseri uvek glavni akteri seks-skandala

Ostali sportovi -
Hrvatica Dona Vekić na dobrom je putu da uskoro uđe u klub poznatih zavodnica, poput legendarnih Kris Evert, Gabrijele Sabatini, Ane Kurnjikove, Martine Hingis i Ane Ivanović

Činjenica da su sportisti u žiži svetske javnosti i da su skloni ljubavnim avanturama nije novost, ali svaka nova vest izazove veliku pažnju. Tako je bilo i kada je australijski teniser Nik Kirios na sraman način otkrio da je Hrvatica Dona Vekić pre veze sa Stanislasom Vavrinkom bila u krevetu sa Tanasisom Kokinakisom.Poznati sportisti skloni su ljubavnim avanturama. Tako je bilo i biće zauvek. U svetu tenisa treba se prisetiti šta su radile legende belog sporta Jon Cirijak, Bjorn Borg, Džimi Konors, Boris Beker, Andre Agasi, Radek Štepanek, ali i njihove koleginice Kris Evert, Gabrijela Sabatini, Ana Kurnjikova, Martina Hingis, Ana Ivanović... Njihovim stopama krenula je i lepa Hrvatica Dona Vekić, koja je, iako tek punoletna, u teniskom karavanu poznata kao velika zavodnica.Međutim, ljubavne prevare i avanture između sportista dešavaju se u skoro svim sportovima. Na udaru javnosti najčešće su fudbaleri, koji su i najpopularniji, ali i košarkaši, kao i neki drugi sportisti poput Tajgera Vudsa. Upravo je on pravi rekorder kada su prevare u pitanju. Svi se i danas sećaju kako je Rajan Gigs imao aferu sa suprugom svog brata Rodrija ili kako su prostitutke jurili Vejn Runi, Ešli Kol i Frank Riberi. Isto je i sa košarkašima Majklom Džordanom, Tonijem Parkerom, Kobijem Brajantom i ostalima koji su bračnu sreću prodali zarad kratkotrajnih avantura.

NAJVEĆE LJUBAVNE PREVARE SPORTISTADŽON TERI I VEJN BRIDŽKapiten Čelsija Džon Teri pre pet godina zaveo je nevenčanu suprugu svog saigrača Vejna Bridža, francusku manekenku Vanesu Peronsel. Teri je bio u srećnom braku, a Vanesa je u jednom trenutku s njim ostala i u drugom stanju. Kada je sve to saznao, Bridž je odbio da putuje sa reprezentacijom na Mundijal u Južnu Afriku. MAKSI LOPEZ I MAURO IKARDIMaksi Lopez bio je mentor i najbolji prijatelj Mauru Ikardiju kada je iz Argentine stigao u Italiju. U znak zahvalnosti mladi fudbaler je svom zemljaku preoteo suprugu Vandu Naru, od koje je mlađi sedam godina. Njih dvojica su se prepucavali preko novina, jer je Lopeza nerviralo što se Ikardi slika sa njegovom decom, iako je s Naruovom dobio dete. DANILO ANĐUŠIĆ I NENAD KRSTIČIĆDanilo Anđušić je sa svojom suprugom Jelenom Jovanović otišao u Italiju. Tamo su oboje upoznali Nenada Krstičića, koji je igrao u Sampdoriji. Došlo je do hemije između žene košarkaša i fudbalera, a košarkaš je brzo okončao brak. Krstičić i Jovanovićeva su uskoro postali roditelji, a Anđušić je sreću našao sa strelkinjom Ivanom Maksimović.LEJTON HJUIT I KIM KLAJSTERSLjubavna veza između Australijanca Lejtona Hjuita i Belgijanke Kim Klajsters jedno vreme bila je najlepša priča. Ta romansa je propala iako su njih dvoje bili vereni. Veza je okončana kada je Belgijanka saznala da je Australijanac vara sa glumicom Bek Kartrajt, kojom se kasnije i oženio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track