BALKANIJADA, PA EVROPSKO PRVENSTVO: Navijači, dođite u Arenu da podržite srpske atletičare
Foto: Dado Đilas

Zovu vas Ivana, Mihail, Amela, Asmir...

BALKANIJADA, PA EVROPSKO PRVENSTVO: Navijači, dođite u Arenu da podržite srpske atletičare

Ostali sportovi -

Brojimo sitno do prvih borbi i rekorda u atletskoj "Kombank areni".

Ostalo je još tri dana do prvog u istoriji atletskog takmičenja koje će biti održano pod svodovima bastiona srpskog sporta, "Kombank arene".

Poslednja provera forme pred predstojeće Evropsko prvenstvo u dvorani (3-5. mart 2017) biće Balkanijada. Nema sumnje da će za naše asove ovo takmičenje mnogo značiti, iako je optimalna forma zacrtana za sam početak marta i EP.

U svakom slučaju pravo je vreme da se podvuče crta na onaj pripremni period i da se svedu računi.

Stigle su prijave atletičara koji će učestvovati na Balkanijadi, ukupno 16 zemalja i 271 takmičar. Najbrojnija nacija na Balkanijadi je Turska čiji tim broji ukupno 35 takmičara, odmah iza njih sledi domaćin Srbija sa 33, BiH 25...

Naši reprezentativci ističu da su spremni, da su pripreme obavljene na pravi način i da s nestrpljenjem čekaju svoj nastup u "Areni" na EP. Španović, Kolašinac, Terzić, Dudaš i ostali daće sve od sebe da u generalnoj probi, na Balkanijadi 25. februara, pokažu našim ljubiteljima atletike da s pravom sportska javnost Srbije očekuje uspehe i medalje na Evropskom prvenstvu u dvorani.

S obzirom na to da su ulaznice za ovaj događaj svega 200 dinara i da će pred Beograđanima u "Areni" prodefilovati, uz naše najbolje atletičare, i sijaset sjajnih takmičara s Balkana i da je ovo, rekosmo, prava generalna proba za EP u istoj ovoj dvorani, to je u neku ruku i generalna proba i za naše navijače. Da uživo vide i upoznaju najbolje što naša atletika trenutno ima. A kao i u svakom sportu, podrška s tribina je onaj dodatni motiv da asovi iz sebe izvuku najviše. I zato poziv svim ljubiteljima sporta da dođu u "Arenu" i bodre naše atletičare. I sada i na Evropskom prvenstvu, početkom marta.

Karte za Balkanijadu krenule su u prodaju 7. februara 2017. i mogu se naći na biletarnicama EVENTIM-a po ceni od 200 dinara. Sav prihod od prodaje karata otići će u humanitarne svrhe – pomoć Dečijem odelenju na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Dođite da zajedno uživamo u čarima kraljice sportova u beogradskoj "Kombank areni"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track