BEZ SNAGE ZA NOVI PODVIG: Partizan izgubio od Primorja
Foto: Fonet

Vaterpolo Evroliga

BEZ SNAGE ZA NOVI PODVIG: Partizan izgubio od Primorja

Ostali sportovi -
Posle četiri kola Partizan ima skor od jedne pobede i tri poraza, a Primorje tri pobede i jedan poraz

Vaterpolisti Partizana izgubili su u Beogradu od riječkog Primorja sa 7:11 (2:3, 2:2, 2:3, 1:2), u utakmici četvrtog kola Grupe B u Ligi šampiona.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Gavril Subotić sa tri gola, a po jedan gol postigli su Dušan Mandić, Draško Gogov, Marko Manojlović i Ognjen Stojanović. U ekipi Primorja najefikasniji je bio Sandro Sukno sa tri gola, po dva su postigli Petar Muslim, Damir Burić i Antonio Petrović. Po jedan pogodak dodali su Marko Elez i Havijer Garsija. Vaterpolisti Partizana igrali su dobro i do treće četvrtine dobro parirali protivniku, ali više od toga nisu mogli. Ekipe su igrale gol za gol, sve do treće deonice, kada je iskusniji hrvatski tim uspeo da se odlepi na dva gola razlike (8:6), a u četvrtoj četvrtini sigurno je čuvao prednost i do kraja utakmice je i uvećao.

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je njegova ekipa izgubila zahvaljujući lošijoj igri sa igračem manje i da će mladi tim iz svake utakmice učiti i izvlačiti pouke. "Igrali smo protiv jakog tima koji ne prašta greške, dobili su nas malo na veštinu, malo na iskustvo. Nažalost, mnogo smo grešili u odbrani, pogotovo u situacijama sa igračem manje i to je ključ poraza. Da smo odigrali malo bolje u tom segmentu verovatno bismo ušli u neizvesniju završnicu i tu bismo mogli da tražimo šansu", rekao je Vujasinović. "Igramo u Ligi šampiona i Jadranskoj ligi, pokušaćemo da izvučemo pouke iz tih mečeva, da vidimo gde su greške i da ih ispravimo. Zbog zgusnutog kalendara malo treniramo a više igramo. Mislim da idemo dobrim putem, treba nam malo vremena", rekao je Vujasinović.Posle četiri kola Partizan ima skor od jedne pobede i tri poraza, a Primorje tri pobede i jedan poraz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track