BRAVO, DEČACI: Mladi vaterpolisti Partizana potopili Evropu!
Foto: Čitalac Kurira

Turnir u Makarskoj

BRAVO, DEČACI: Mladi vaterpolisti Partizana potopili Evropu!

Ostali sportovi -
Igrači Partizana su opravdali ulogu favorita i pobedili u finalu snažnu Barselonu sa 14:11 i osvojili turnir Mladi galeb

Mladi vaterpolisti Partizana, dečaci od 13 godina, osvojili su zlatnu medalju i prvo mesto na 15. međunarodnom takmičenju u Makarskoj "Mladi galeb".

U sjajnoj borbi, igrači Partizana su opravdali ulogu favorita i pobedili snažnu Barselonu sa 14:11. Na ovaj način su opravdali epitet najbolje vaterpolo škole u Evropi, kako je Partizan bio i najavljen na otvaranju turnira. Ovo je četvrti put zaredom da su mladi vaterpolisti Partizana osvojili ovaj turnir.

Mladi partizanovci u polufinalu su savladali Mornar iz Splita sa 12:10, a pre toga u grupi potopljeni su snažni mađarski tim UVSE sa 12:7, dok su deklasirali zagrebački ZPK sa 34:3.

Zlatnom medaljom okitili su se: Slavković, Vujsić, Živojinović, Gak, Vasić, Drašković, Cvetković, Bućan, Ninčić, Maljković, Ilić, Manojlović, Bašica, Stefanović i Glušac, sa trenerom Sajom Hodžićem na čelu i vođom puta Zoranom Bratušom. Kapiten Partizana Nikola Bućan proglašen je za najboljeg vaterpolitu turnira.

Supersport/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track