EKSKLUZIVNO: Kurir sa Ivanom Španović u Areni
Foto: Dado Đilas

Za medalju

EKSKLUZIVNO: Kurir sa Ivanom Španović u Areni

Ostali sportovi -

Španovićeva i ostali srpski atletičari danas nastupaju na Balkanijadi u Kombank areni, što će im biti generalna proba za Evropsko prvenstvo (3-5. mart)

Na manje od nedelju dana pre početka najvećeg atletskog događaja ove godine na Starom kontinentu, reporteri Kurira pročešljali su Arenu i uverili se da je sve spremno za Evropsko prvenstvo u dvorani (3-5. mart).

Pred današnju Balkanijadu na stazi smo sreli i našu najbolju atletičarku Ivanu Španović. Uz prepoznatljiv osmeh davala je izjave, ćaskala sa okupljenima i uslišila molbe navijačima strpljivo se fotografišući s njima.

- Ovde sam već pet nedelja, radim, treniram. Balkanijada nam je poslednja provera pred EP - kaže Ivana, zadovoljna uslovima koje ima u Areni.

Ana Luković, vođa projekta lokalnog organizacionog komiteta EP, otkriva da naši atletičari broje poslednje dane pred šampionat.

- Kao što ste mogli da vidite, Arena je potpuno drugačiji objekat od onoga na šta smo navikli. Čekamo da počne EP pa da se ponosimo i Arenom i našim takmičarima. Danima ih gledam, svraćaju, raspituju se... Ne mogu da dočekaju da počne, počevši od Ivane, koja je presrećna i stalno se smeje, preko Asmira, Dudaša, do Amele... Svi su spremni i zdravi i mislim da ne postoji nijedan razlog da ne pruže svoj maksimum - kaže Ana i dodaje da je ostalo još malo karata za događaj:

Pleni lepotom... Španovićeva posle treninga
Pleni lepotom... Španovićeva posle treninga

- Za nedelju su uglavnom rasprodate, a za petak i subotu ih ima još malo. Ljudi znaju dovoljno o događaju i očekujem da se i te karte veoma brzo rasprodaju. Svima će biti zanimljivo, pošto smo spremili nekoliko iznenađenja za posetioce.

Gojko Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track