IKODINOVIĆ TVRDI: Savić, Šefik, Prlainović i Vasović su Grobari
Foto: Damir Dervišagoić

Rasprava na tviteru

IKODINOVIĆ TVRDI: Savić, Šefik, Prlainović i Vasović su Grobari

Ostali sportovi -
Bivši vaterpolista je tokom finala košarkaškle Evrolige u kom je navijao za Real, ušao u raspravu sa navijačima Crvene zvezde, koji su bili na strani atinskog tima

Bivši vaterpolo reprezentativac naše zemlje Danilo Ikodinović ušao je tokom finala košarkaške Evrolige u kom je Real savladao Olimpijakos, u raspravu sa navijačima Crvene zvezde.

Naime, Ikodinović je prvobitno osuo drvlje i kamenje na košarkaše Olimpijakosa, pre svih Vasilisa Spanulsa, koji je u finišu finala ušao u sukob sa Rudijem Fernandezom. U tom trenutku, Ikodinović je tvitnuo:

"Drago mi je što su romi izgubili od pravih igrača... Bravo Real!"

Tvrdeći da je i sam trener Crvene zvezde, Dejan Savić, navijač Partizana, Ikodinović je napisao:

"Dva moja najbolja prijatelja su treneri, jedan Zvezde, drugi Partizana... ...Deki je veliki grobar, tek da znaš..."Potom, pomalo ironično, Ikodinović je dodao:

"Kao i Prlainović i Šefik i Vasović, svi su neviđeni zvezdaši... Igrali za Zvezdu zbog para, a Partizan u srcu".Kada mu je jedan navijač Crvene zvezde rekao da to nema šanse da je tačno, podsećajući ga s koliko strasti se Prlainović radovao Zvezdinim uspesima, Ikodinović je odgovorio:

"Ljudi su "mrtvi" grobari, čak i malo ostrašćeni... Ako je tebi lakše da veruješ da nije istina, ok... ...ja ti kažem, a ti kako hoćeš. Ipak sam proveo s tim ljudima dobar deo života. Da si ti živ i zdrav! Spavam..."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track