KONTINENTALNI KUP: Partizan poražen od Zejtinburnua
Foto: HK Partizan

Drugi neuspeh crno-belih

KONTINENTALNI KUP: Partizan poražen od Zejtinburnua

Ostali sportovi -
I pored znatno kvalitetnije igre nego prvog takmičarskog dana, crno-beli "oklopnici" su uspeli tek da poprave utisak posle blede partije od petka i poraza od CSKA Sofije

Hokejaši Partizana zabeležili su drugi poraz u A grupi Kontinental kupa pošto su poraženi od turske ekipe Zejtinburnu iz Istanbula rezultatom 4:1 (0:0, 3:0, 1:1). Crno-beli su u prvom kolu izgubili od sofijskog CSKA (12:4), pa će u nedelju protiv izraelskog Rišon Devilsa igrati za treće mesto.

Šampion Srbije skupo je platio manjak koncentracije u drugom periodu, kao i brojnim kaznama kao posledicu velike nervoze i tenzije između dve ekipe koja je vladala tokom celog meča.

Na kraju, iako je bilo dosta prilika da se završi drugačije, više od solidnog utiska i počasnog gola Dragana Komazeca nisu uspeli da izvuku iz meča protiv ekipe koja je u svom timu imala čak šest stranaca (tri Amerikanca, dvojicu Ukrajinaca i Finca), ali, sa druge strane, i samo tri postave na ledu.Viđena je još jedna veoma nervozna igra koja je kulminirala u 55. minutu kada je umalo izbila opšta tuča na ledu, posle jedne gužve pored klupe turskog tima, posle čega su se na ledu našli i mnogi hokejaši sa klupe dva tima.

Partizan je u tim momentima ostao bez kapitena Marka Milovanovića, Bobana Čukovića i Borisa Gabrića, dok je na drugoj strani na tuširanje morao Vojcehivski. Prethodno, tokom druge trećine, i Nemanja Janković je morao na rani odmor, pošto je neoprezno startovao na jednog hokejaša Zejtinburnua.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track