Kurirov Sport najposećeniji u Srbiji!

Kurirov Sport najposećeniji u Srbiji!

Ostali sportovi -

Prema poslednjim zvaničnim podacima Gemiusa (podaci za februar), sportska rubrika sajta www.kurir.rs Kurir Sport ubedljivo je najposećenija sportska rubrika u Srbiji po broju korisnika, uključujući i sportske rubrike na drugim sajtovima i same sportske sajtove.

Ukupno 651.028 korisnika (real users) redovni su posetioci Kurirove sportske rubrike na svojim PC računarima. Prema Gemiusovim podacima, to je 20,52% ukupnog broja internet korisnika, što znači da je svaki peti čovek u Srbiji na sportskom delu Kurirovog sajta. Takođe prema ovim podacima ukupno 42,30% korisnika interneta interesuju sportski sadržaji. To znači da se preko 50% populacije koja se interesuje za sport nalazi na sajtu Kurira ili, još bolje rečeno, svaki drugi čovek u Srbiji koji se interesuje za sportska dešavanja informiše se o njima na sajtu Kurira.

Ovako dobri rezultati odnose se i na korisnike koji naš sajt posećuju preko mobilne platforme sajta Kurira, pa tako sportska rubrika Kurirovog sajta ima 194.492 korisnika (real users), što je čak za 50.000 korisnika više od drugoplasiranog ili duplo više od trećeplasiranog sajta. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim našim vernim posetiocima na ukazanom poverenju. Vaš Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track