MANEKENKA U NOKDAUNU: Čuvao sam stražu ispred wc dok se Tajson seksao s Naomi Kembel
Foto: Ap I Rojters

Menadžer slavnog boksera otkrio tajnu

MANEKENKA U NOKDAUNU: Čuvao sam stražu ispred wc dok se Tajson seksao s Naomi Kembel

Ostali sportovi -
Holovej tvrdi da je Tajson imao dosta žena, koje su uživale u njegovom novcu i reputaciji zlog momka. Tajson je jedno vreme proveo u zatvoru zbog silovanja Dezire Vašington

NJUJORK - Bivši svetski šampion Majk Tajson mogao je da bude najveći bokser svih vremena, ali je propao zbog slabosti prema ženama, tvrdi njegov bivši menadžer i prijatelj Rori Holovej.On tvrdi da je dugo ćutao iz poštovanja prema Tajsonu, ali je odlučio da napiše knjigu gde je naveo niz do sada neotkrivenih detalja iz života bivšem bokserskog šampiona."Znao sam da u ringu niko nije mogao da ga zaustavi. On je jedino mogao da padne zbog svoje slabosti prema ženama. Njegove odluke niko nije mogao da menja, a sve su imale veze sa seksom i ženama", rekao je Holovej i dodao da su Tajsona morali telohranitelji da čuvaju 24 sata dnevno.

Foto: AP
Foto: AP

"Jedno veče sam pazio na njega i ostao sam u neverici kada sam ga ugledao sa Naomi Kempel. U jednom trenutku mi je rekao da mora u wc, a onda je i ona ušla za njim. Ja sam morao da stražarima sa njihovim psima i da svima govorim da je wc zauzet", naveo je on.Holovej tvrdi da je Tajson imao dosta žena, koje su uživale u njegovom novcu i reputaciji zlog momka. Tajson je jedno vreme proveo u zatvoru zbog silovanja Dezire Vašington."Došao bih da ga posetim, a čuvari su mi rekli da ne mogu da dođem do njega, jer devojke stoje u redu da bi ga posetile. U zatvoru je imao više žena nego kada je bio van njega", rekao je Holovej i dodao da se čudi što ga više žena nije tužilo za silovanje ili seksualno zlostavljanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track