Međunarodni turnir u sinhronom plivanju za vikend u Beogradu
Foto: Kurir

Beograd open 2015

Međunarodni turnir u sinhronom plivanju za vikend u Beogradu

Ostali sportovi -
Međunarodni turnir u u sinhronom plivanju „Synchro Open Stari grad 2015“ biće održan u subotu i nedelju , 28. i 29. novembra, na bazenu Sportskog centra Milan Gale Muškatirović.
1 / 4 Foto: Kurir

Svečano otvaranje i defile učesnika održaće se u subotu, 28. novembra, sa početkom u 16 časova, a proglašenje pobednika i zatvaranje takmičenja u nedelju 29.novembra u 13 časova.

Organizator takmičenja je KUSP „25. maj”u saradnji sa Savezom za sinhrono plivanje Srbije i Savezom za sinhrono plivanje Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Stari grad i Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

Učešće je potvrdilo oko 120 takmičarki u disciplinama solo, dubl, tim i kombinacija iz klubova „NSA Sofija” iz Bugarske , „Marmara Universitesi Istanbul” iz Turske, „Primorje Aqua Maris“ iz Rijeke, „ZSK“ iz Zagreba, kao i naših klubova „Sirene” iz Niša, „TENT” iz Obrenovca, „11.april“, „Novi Beograd”, „Vračar”, „Tašmajdan”, „Banjica” i „25. maj” iz Beograda.

Pored njih, učestvovaće i reprezentacija Hrvatske, koja će 2016. godine biti zemlja domaćin Evropskog juniorskog prvenstva u sinhronom plivanju.KUSP "25.maj" ove godine slavi 30 godina postojanja i pozivamo sve zainteresovane da dođu da podrže sinhrono plivanje i uživaju u ovom prelepom sportu!

Satnica:

Subota 28.11.2015

10-13 časova Figure juniori, Kombo kadeti, Solo juniori, Tehnički tim, htehnički duet16 časova SVEČANO OTVARANJE16,15-19 časova Kombo juniori, Solo seniori, Tim kadeti, Duet juniori, Tim seniori

Nedelja 29.11.2015

10-13 časova Figure kadeti, Tehnički solo, Tim juniori, Duet seniori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track