MILIČIĆ KAO KIK-BOKSER: Kidaćemo se do poslednje runde

Nastupa kao borac

MILIČIĆ KAO KIK-BOKSER: Kidaćemo se do poslednje runde

Ostali sportovi -
Bivši košarkaš obećava spektakl na debiju u novom sportu, a rival u rasprodatom novosadskom Spensu biće mu Radovan Radojčin

Bivši košarkaš Darko Miličić veruje da će njegov debi u kik-boksu večeras u Novom Sadu protiv Radovana Radojčina biti uspešan, ali ističe da mu je najvažnije da to bude prava tuča bez kalkulacija.- Naravno da verujem u pobedu. Spremao sam za današnji meč i nadam se da će publika koja će doći u Spens uživati. Meč je zakazan u tri runde i ne bih voleo da ga ranije završimo, najviše zbog ljudi koji su platili kartu i hoće da gledaju spektakl - kazao je Miličić za Kurir.Bivša NBA zvezda priznao je da nema nikakvu tremu pred današnji okršaj s Radojčinom, koji nema previše iskustva.- Nisam se posebno spremao za njega. Ni u kafani se ne spremaš, pa dođe to tuče. Najvažnije da se nas dvojica kidamo, pa neka na kraju bolji pobedi. Jedva čekam da uđem u ring. Malo mi je sad žao što nisam imao vremena da odradim više treninga, ali na sve gledam pozitivno.Darko Miličić je priznao da nema neku taktiku za meč protiv Radovana Radojčina.To ćemo u hodu raditi, kad počne duel. Sve zavisi od toga kako krene meč, pa ćemo prema tome da se rukovodimo. Videćemo kako će se razvijati okršaj u ringu. Samo da meč što duže traje - zaključio je Miličić.

Glavni meč u SpensuPAGONIS ZA TITULU PRVAKA SVETANenad Pagonis u glavnom meču današnjeg spektakla u Spensu boriće se u kik-boksu protiv Agrona Pretenija iz Hrvatske za titulu prvaka sveta WAKO PRO.- Drago mi je što ću posle 10 godina imati priliku da u svom rodnom gradu imam meč za titulu. Osećam pozitivnu tremu, ali očekujem pobedu i ništa drugo - rekao je srpski kik-bokser.Nenad Pagonis je najuspešniji kik-bokser svih vremena u Srbiji. Do sada je šest puta bio prvak sveta i tri puta prvak Evrope, dobitnik je desetina prestižnih nagrada kao najuspešniji sportista poslednjih sedam godina u Srbiji. Na 105 mečeva ostvario je 99 pobeda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track