MILORAD ČAVIĆ TUKAO ČOVEKA PRED CRKVOM: Odlepio zbog Felpsa!
Foto: Profimedia

Težak ispad našeg trofejnog plivača u Americi

MILORAD ČAVIĆ TUKAO ČOVEKA PRED CRKVOM: Odlepio zbog Felpsa!

Ostali sportovi -
Nije istrpeo provokacije Milorad išamarao našeg čoveka ispred srpske pravoslavne crkve u San Dijegu jer mu je ovaj rekao da treba da se stidi što je izgubio od Felpsa na OI 2008. godine

Milorad Čavić, najbolji srpski plivač svih vremena, nalupao je šamare našem čoveku koji živi i radi u Americi, saznaje Kurir.Incident se dogodio krajem juna ispred Srpske pravoslavne crkve u San Dijegu, a isprebijani srpski državljanin je čak zatražio lekarsku pomoć.Kratak fitiljProslavljenom sportisti je prekipelo kada ga je neimenovani gastarbajter zadirikivao što je izgubio od Amerikanca Majkla Felpsa u trci na 100 metara leptir stilom na Olimpijskim igrama 2008. godine u Pekingu.- Sve se odigralo ispred naše pravoslavne crkve u San Dijegu, koja je organizovala događaj za srpske đake. Među ljudima koji su pozvani da uveličaju događaj bio je i Milorad Čavić. On je došao i srdačno se pozdravio sa decom, sveštenicima i okupljenim ljudima. Bio je raspoložen sve do trenutka kada je jedan čovek iz mase počeo da ga provocira i zadirkuje - priča naš sagovornik i nastavlja:

Nedostupan- Isprebijani momak prišao je Čaviću i rekao mu da treba da se stidi što je izgubio od Amerikanca. Milorad je pokušao da izbegne razgovor s njim, a pošto je ovaj nastavio da ga provocira, Čavić je poludeo i nalupao mu šamare. Strasti su smirili sveštenici, a intervenisala je i policija. Očigledno da je plivaču to i dalje boljka kada je pao na provokaciju, posebno jer je ta trka ostala jedna od najvećih enigmi modernog sporta, pošto je opšti utisak bio da je Milorad pobedio - završava sagovornik.Kurir je juče pokušao da dobije Čavića, ali je njegov telefon bio nedostupan.

DRUGI ČOVEK Čavić se Ne snalazi u penziji MALERIMA NEMA KRAJAIako je kroz karijeru doneo mnogo radosti našem narodu, Milorad Čavić se može smatrati prilično maleroznim sportistom. I ne samo sportistom, jer su ga razne neprijatnosti pratile kroz život i po završetku karijere.Pored već čuvene krađe medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu, kada je jasno pobedio Majkla Felpsa a dodeljeno mu je srebro, Miloradu su oduzeli i medalju u Ajndhovenu zato što je na pobedničko postolje izašao u majici sa natpisom „Kosovo je Srbija“.Kada je reč o životu nakon karijere, ni tu mu nije baš sve išlo kako treba. Tako je recimo njegova veza sa odbojkašicom Ivanom Ðerisilo brzo okončana, demolirali su mu auto u Kragujevcu, u tom gradu je pokrenuo i plivačku akademiju, ali ju je posle samo godinu i po dana zatvorio... Razlog je, naravno, ekonomske prirode, odnosno izostanak sredstava iz budžeta samog grada koja je trebalo da dobije. U poslednje vreme se baš ugojio.

O MILORADU ČAVIĆU- kažnjavan zbog majice „Kosovo je Srbija“- uselio se u stan sa Ivanom Ðerisilom, pa raskinuo vezu s odbojkašicom i napustio stan- demolirali mu auto u Kragujevcu- neuspeo pokušaj vođenja škole plivanja u Kragujevcu- drastično se ugojio

Sportisti nasilnici /Čavić nije jediniMILADIN TABADŽIJA PRVE KLASEMiladin Kovačević je u Americi tokom studija na koledžu 4. maja 2008. brutalno pretukao Brajana Štajnhauera i naneo mu teške povrede. Košarkaš je uspeo da pobegne iz SAD, zbog čega je Srbija platila milion dolara odštete.MILOJE I DŽO MORALI NA SUDKošarkaš Partizana Dejan Milojević i igrač Hemofarma Džo Vukosavljević bili su inicijatori tuče 2005. godine u dvorani Pionir. U ceo metež uključili su se i ostali akteri tog meča, taj duel je čak završio na sudu, ali su svi oslobođeni. U tom okršaju bilo je i pucanja arkade, ali na sreću, niko nije imao ozbiljniju povredu.MARIĆ I KATIĆ KAO BOKSERIKošarkaši Partizana i Hemofarma bili su akteri žestokog incidenta u finalu plej-ofa 2010. godine. U tuči su učestvovali igrač crno-belih Aleks Marić i Hemofarma Raško Katić. Sevale su pesnice na sve strane, a u ceo incident uključili su se i drugi igrači, kao i stručni štabovi oba tima.KRSTIĆ STOLICOM NA GRKAMeč košarkaša Srbije i Grčke na Akroplj kupu u Atini imao je krvav kraj. Prvo su se zakačili Focis i Teodosić, da bi se u tuču uključio i Nenad Krstić, koji je udario centra Grčke, a potom stolicom gađao Burusisa. Naš kapiten je završio u policiji, ali nije podneta nijedna krivična prijava.ŠEFIK PREBIO ŠAPIĆAOzbiljnu tuču imali su vaterpolisti Srbije Aleksandar Šapić i Denis Šefik. Njih dvojica su se potukla u Pekingu na Olimpijskim igrama 2008. godine. Šefik je povredio šaku, dok je Šapić povredio nogu, a čak mu je i fibula operisana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track