NAŠE SPORTISTKINJE ŽARE I PALE: Srpske olimpijke izgledaju za medalju!

Vrelo leto

NAŠE SPORTISTKINJE ŽARE I PALE: Srpske olimpijke izgledaju za medalju!

Ostali sportovi -
Naše lepotice pune baterije pred naredne izazove, a već sada tvrdimo da će na Igrama u Riju pokupiti priznanja za fizički izgled
1 / 6

Leto. Velike vrućine prosto naređuju da se bude pored neke vode. Da se obuku kupaći kostimi i uživa u odmoru. Kako svima, tako i sportistima koji nemaju obaveze. U ovom slučaju - sportistkinjama.

Sunčanje u tangi... Ana Dabović
Sunčanje u tangi... Ana Dabović

Kad bi na kladionicama postojala mogućnost da se uplati neka kinta na najlepše sportistkinje sveta, komotno bi se mogla odigrati sigurica da - Srpkinje pobeđuju. Jer ovako i ovoliko lepih i zgodnih sportistkinja pod istom zastavom malo ko ima da ponudi.

Ivana Maksimović, vicešampionka u streljaštvu na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine i najsvežija prvakinja Evrope, pohvalila se odmorom u Majorki. Uz kaficu i poneki časopis, supruga košarkaša Danila Anđušića uživa u debeloj hladovini na nekoj od plaža, a fotografiju koju je podelila putem Instagrama prokomentarisala je kratko i efikasno:"Dobro jutro. Mojih pet minuta."

I naša najbolja atletičarka Ivana Španović napravila je malu pauzu u pripremama za Svetsko prvenstvo, koje će se od 22. do 30. avgusta održati u Pekingu. Trenutno se nalazi u Kopru, gde trenira, a pauze koristi za uživanje na plaži. A da je u formi i da joj je telo fit, vidi se i iz poslednje fotografije sa Slovenačkog primorja.

Nigde bez naočara za sunce... Ivana Španović
Nigde bez naočara za sunce... Ivana Španović

Kad Ivani i Ivani dodamo i ostale naše sportistkinje, jasno je da će Olimpijske igre u Riju biti vrele i da će, pored navijanja, moći da se uživa i u samom posmatranju sportskih događaja u kojima će učestvovati naše lepotice. Dovoljno je pomenuti košarkašice Milicu i Anu Dabović, teniserku Anu Ivanović, kajakašicu Milicu Starović...

Neizbežni selfi... Milica Starović
Neizbežni selfi... Milica Starović

Obradovala fanove...Milica Dabović
Obradovala fanove...Milica Dabović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track