NASTAVLJA SA USPESIMA: Velika nagrada Kuvajta za Andreu Arsović
Foto: Kurir

Streljaštvo

NASTAVLJA SA USPESIMA: Velika nagrada Kuvajta za Andreu Arsović

Ostali sportovi -
Nakon odličnog rezultata i prve pozicije u osnovnom delu takmičenja, Andrea je nadmetanje završila prva sa upucanih 207,1 krugova

Andrea Arsović, reprezentativka Srbije u strljaštvu, osvojilia je prvo mesto na takmičenju Velika nagrada Kuvajta, u disciplini vazdušna puška.

Nakon odličnog rezultata i prve pozicije u osnovnom delu takmičenja, Andrea je nadmetanje završila prva sa upucanih 207,1 krugova.

U kvalifikacionom delu, Arsović je upucala 420, 0 krugova, čime je oborila lični rekord vazdušnom puškom."Danas je bilo predivno takmičenje, uspela sam da „upucam“ svoj najbolji rezultat u vazdušnoj pušci. Finale je zaista bilo jako, a borba velika između nas četiri i drago mi je da sam uspela da se domognem medalje", rekla je Arsović nakon osvajanja zlata u Kuvajtu, dodajući da veliku zahvalnost duguje treneru Draganu Doneviću i psihologu, Mariji Srećkov.Drugu poziciju u današnjem nadmetanju zauzela je takmičarka Čulunbadrah Narantuja iz Mongolije sa 206, 5 krugova , a treće mesto sa upucanih 186, 2 krugova osvojila je Ser Ksijang iz Singapura.Arsovićeva takmičenje u Kuvajtu nastavlja u sredukada će se nadmetati u disciplini trostav (malokalibarska puška).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track